[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Медичне обладнання
KoffeeKupДата: Вторник, 12.11.2024, 22:34:24 | Сообщение # 1
Элита форума
Награды: 0
Статус: Offline
Якісне обладнання для аналізу крові та сечі для медичної лабораторії? Чи є в Україні постачальники із супроводом і налаштуванням техніки?

lariДата: Вторник, 12.11.2024, 22:36:37 | Сообщение # 2
VIP ЭЛИТА
Спробуйте зв'язатися з empirica.healthcare https://empirica.healthcare/ Цю компанію, що пропонує різноманітне обладнання для аналізу біоматеріалів: гематологічні аналізатори, системи для аналізу сечі та тест-системи, знають багато медзакладів. Вони не тільки надають обладнання, але й забезпечують технічне обслуговування та налаштування апаратів на місці, щоб ви могли одразу почати роботу.

OliviaДата: Четверг, 14.11.2024, 15:22:35 | Сообщение # 3
Задержался на форуме
Хочу поділитися своїм досвідом відвідування медичного центру «М-плюс» у Києві. Нещодавно мені потрібно було зробити МРТ, і я була приємно вражена якістю послуг у цій клініці. Обладнання сучасне, діагностика пройшла швидко і без стресу. Дуже сподобалося, що записатися вдалося без тривалого очікування — все було організовано максимально зручно. Персонал уважний, відповідав на всі мої запитання і зробив усе, щоб я почувалася комфортно. Якщо вам потрібна якісна діагностика в Києві, рекомендую «М-плюс»!Детальніше тут: https://m-plus.com.ua/kyiv

Сообщение отредактировал Olivia - Четверг, 14.11.2024, 15:23:06

Annetka253Дата: Четверг, 14.11.2024, 16:52:54 | Сообщение # 4
Задержался на форуме
це дуже важлива тема, варто серйозно підійти до вибору

Alex25Дата: Суббота, 16.11.2024, 12:06:08 | Сообщение # 5
VIP ЭЛИТА
Медичне обладнання, повинно бути сучасним.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: