[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 2 из 2
  • «
  • 1
  • 2
Все ФОРУМы » ФОРУМ ДЛЯ ВСЕХ » Семья и Дети » Семейный отдых
Семейный отдых
popolДата: Среда, 27.09.2023, 09:52:07 | Сообщение # 21
Свой
Группа: Пользователи
Сообщений: 28
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
Мене цікавить якась база відпочинку
 
nightДата: Среда, 27.09.2023, 09:54:25 | Сообщение # 22
Элита КЭМТа
Группа: Проверенные
Сообщений: 93
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
Привіт, друже! Хочу порадити тобі чудове місце для відпочинку - базу відпочинку "Сині Води". По-перше, це просто рай для любителів природи: панорамний вид на річку, затишний запах дерев і чисте повітря. Що ще потрібно для релаксації? Біля берега річки розташовані всі можливі розваги - тут і басейн з лежаками та парасольками, де можна позасмагати під сонцем. До речі, їх чан та сауна також розташовані біля води, уяви, яка там атмосфера! Ще є дитячий майданчик, волейбольне поле, тенісний корт і тренажерна зона прямо біля пляжу. Я думаю, що така база відпочинку зацікавить кожного. А кафе та бар, що розташовані поруч, надають можливість насолоджуватися смачною їжею, спостерігаючи за красою Синюхи.
 
olforenkoДата: Суббота, 02.12.2023, 17:17:27 | Сообщение # 23
Элита сайта
Группа: Пользователи
Сообщений: 72
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
Наш отпуск в Халкидиках оказался насыщенным впечатлениями благодаря исследованию местных пляжей https://halkidiki.guide/ru/beaches
На пляже Сивири нас встретил мягкий песок и уединенная атмосфера, идеальная для утренних прогулок и расслабленного отдыха под зонтом.
Экскурсия на Кассандре привела нас к потрясающему пляжу Афитос, где кристально чистая вода Эгейского моря омывала белоснежные скалы. Пляж Порто Куфо поразил нас своей красотой и возможностью попробовать водные виды спорта, добавив адреналина в наши отпускные дни.
Купание у берегов Калитеи было настоящим удовольствием, а пляж Ники предложил умиротворенную атмосферу, идеальную для дневного отдыха. Халкидики представила нам множество вариантов отдыха на берегу моря, каждый из которых оставил яркие воспоминания о греческом лете.
 
XionДата: Суббота, 17.02.2024, 20:27:05 | Сообщение # 24
Местный
Группа: Пользователи
Сообщений: 16
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
Кому що...як кажуть. Мені ось не подобаєтся закондонні країни, я нашу дуже люблю. Та й ще не з родиною не побували у всіх містах, щоб вже думати про виїзд на відпочинок до іншої країни. Спочатку помандруємо Україною. Доречі нещодавно повернулись зі Львова, дуже задоволені всі цім містом.
 
IzabellaДата: Суббота, 17.02.2024, 20:30:31 | Сообщение # 25
Местный
Группа: Пользователи
Сообщений: 13
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
Мы тоже планируем семейный отдых и как раз вы мне подали идею поехать во Львов. Очень давно хочу побывать в этом городе, но то одно, то другое и ничего не получалось. В этом году обязательно поедем. 
А где там можно остановится, что лучше выбрать для жилья, гостиницу или снять квартиру, посоветуйте.
 
XionДата: Суббота, 17.02.2024, 23:52:20 | Сообщение # 26
Местный
Группа: Пользователи
Сообщений: 16
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
У нас сім'єю вийшов найкращий новорічний сімейний відпочинок цього року. Поїхали якраз святкувати до Львова, зупинилися у нашому улюбленому готелі Best Western Plus Market Square Lviv https://marketsquarelviv.com/ де дуже красиво по сучасному та комфортно було для всієї родини. Забронювали заздалегідь, щоб були вільні номери, на свята багато хто відпочиває в готелях. Там у них ресторан є і смачно дуже готують, плюс звичайно бар, все в кроковій доступності. Ну а вдень гуляли містом, весь не оминули, тож приїдемо ще. Відпочили чудово!
 
DaNiNnaДата: Среда, 03.04.2024, 18:28:27 | Сообщение # 27
VIP ЭЛИТА
Группа: Пользователи
Сообщений: 320
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
Щасливо відпочивав у готелі Ruta Polyana і ні разу не пожалкував про свій вибір! Переваги цього готелю очевидні: доступні ціни, відмінний басейн та лазня - мої основні пріоритети. Шведський стіл вражає своєю різноманітністю, а дитячий клуб - ідеальне місце для дітей, щоб весело провести час. Прокат велосипедів - це вигідно та практично для дослідження навколишніх гірських місць. Риболовля та безліч ігор роблять відпочинок цікавим та різноманітним. Зона барбекю - це просто ідеальний варіант для вечорниць з друзями. Екскурсії і тури підкреслили наш відпочинок пригодницьким настроєм. Все включено - це зручно та практично. Якість послуг і комфорт - це те, що робить https://rutapolyana.com/ готель Ruta Polyana моїм найкращим вибором у Карпатах!
 
Все ФОРУМы » ФОРУМ ДЛЯ ВСЕХ » Семья и Дети » Семейный отдых
  • Страница 2 из 2
  • «
  • 1
  • 2
Поиск: