[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Обладнання для харчової промисловості
lychikДата: Воскресенье, 24.10.2021, 12:52:57 | Сообщение # 1
VIP ЭЛИТА
Награды: 0
Статус: Offline
Я рекомендую тут замовити обладнання для харчової промисловості https://lfood.com.ua/ .  Проектування нестандартних виробів проводиться за технічними завданнями для вирішення конкретних оригінальних завдань.

fullishДата: Суббота, 19.04.2025, 15:31:41 | Сообщение # 2
VIP ЭЛИТА
Підкажіть, будь ласка, де ви замовляли обладнання для нарізки м’яса на виробництво? Хочеться знайти надійного постачальника, щоб усе працювало без збоїв, бо запуск нового цеху вже на носі. Цікавить хороша якість, розумна ціна і сервіс, який не зникає після покупки.

nightДата: Понедельник, 21.04.2025, 09:23:11 | Сообщение # 3
VIP ЭЛИТА
Ще п’ять років тому я навіть не думав, що матиму власний міні-цех із переробки м’яса. Все почалося з кількох туш, які ми з братом обробляли вручну для себе й сусідів. З часом попит зріс, а з ним і розуміння, що без сучасного обладнання далеко не підеш. Обрав для закупівлі сайт STvega — там усе чітко, зрозуміло і спеціалізовано саме під харчове виробництво. Мене цікавила саме нарізка м'яса — взяв автоматичну нарізку, бо треба було швидко, акуратно й у великих об’ємах. Обладнання приїхало оперативно, монтаж теж не забарився. Якість роботи машини вразила: рівні шматки, мінімум відходів і значна економія часу. Тепер ми не просто задовольняємо місцевий попит, а вже й співпрацюємо з кількома магазинами. І все це — завдяки правильному вибору техніки.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: