|
Вінілова підлога вдома: чи варто переходити з ламінату?
|
|
| SerhiiKovalski | Дата: Пятница, 03.10.2025, 12:54:28 | Сообщение # 1 |
 Друг
Статус: Offline
| Я нещодавно зробив ремонт у квартирі і довго вагався між ламінатом і вінілом. Ламінат завжди був “класикою”, але мене дратували плями від води та шум при ходьбі. Порадили спробувати вініл — спочатку сумнівався, але після перших кроків зрозумів, що це зовсім інший рівень комфорту. Він м’якший під ногами, тихіший і реально водостійкий, навіть коли маленькі діти розлили воду на кухні.
|
| |
|
|
| Viktor_Koroviak | Дата: Пятница, 03.10.2025, 12:54:57 | Сообщение # 2 |
 Местный
| Та я теж свого часу скептично ставився до вінілових підлог. Мені завжди здавалося, що він виглядає “штучно” і не довго прослужить. Але потім подивився у друзів і зрозумів, що сучасні колекції імітують дерево, плитку — виглядає реально натурально. І догляд простіший, ніж за ламінатом: можна просто протирати вологою ганчіркою, а не боятися, що вода проникне між дошками.
|
| |
|
|
| Yuriy_Hrynevsky | Дата: Пятница, 03.10.2025, 12:56:45 | Сообщение # 3 |
 Свой
| До речі, якщо комусь цікаво глянути, які варіанти реально доступні в Україні, ось хороший каталог: https://agtplus.ua/catalog/vinilova-pidloga/c29 Там є різні кольори, текстури та формати плиток. Особисто я обрав світлий деревний відтінок, бо він робить кімнату просторішою, а ще дуже практичний для дітей і тварин. Ще подобається, що підлога не скрипить і не “клює” під ногами, на відміну від старого ламінату.
|
| |
|
|
| SerhiiKovalski | Дата: Пятница, 03.10.2025, 12:57:56 | Сообщение # 4 |
 Друг
| Точно, тихість ходьби — це великий плюс. Я навіть не очікував, що буде так приємно ходити босоніж. І, чесно, кольори та текстури вінілових плиток роблять інтер’єр більш живим. Думаю, для будь-якого ремонту вдома зараз вініл — реально варіант, який варто розглянути.
|
| |
|
|