[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Як вигідно виводити дивіденди чи прибуток — досвід компаній,
SerhiiKovalskiДата: Среда, 08.10.2025, 20:58:31 | Сообщение # 1
Друг
Награды: 0
Статус: Offline
Хтось уже реєстрував компанію на Кіпрі для оптимізації податків? Цікавить реальний досвід: як виводите дивіденди, які реальні податкові ставки після всіх зборів, і як це виглядає з точки зору українського резидента?

Viktor_KoroviakДата: Среда, 08.10.2025, 21:00:28 | Сообщение # 2
Местный
Маю знайомих, які вже кілька років тримають кіпрську структуру. Головна перевага — відсутність податку на дивіденди нерезидентам та зручні угоди про уникнення подвійного оподаткування. Вивід прибутку — чисто, офіційно й без “схем”. Плюс компанія на Кіпрі відкриває двері до банків ЄС, що для багатьох критично важливо.

Yuriy_HrynevskyДата: Среда, 08.10.2025, 21:03:22 | Сообщение # 3
Свой
Можу поділитися ще одним нюансом — важливо правильно структурувати компанію з самого початку. Це зекономить десятки тисяч на податках у майбутньому. Дуже детальний і зрозумілий гайд я бачив тут https://lawrange.net/service....awrange Там якраз розписано, як організувати все легально і без “підводних каменів”.

Viktor_KoroviakДата: Среда, 08.10.2025, 21:14:54 | Сообщение # 4
Местный
Дуже слушна тема. Я б сказав, що Кіпр — це оптимальний баланс між лояльним оподаткуванням і нормальним регулюванням. Особливо якщо не хочеться мати справу з класичними офшорами, які постійно під мікроскопом у банків

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: