|
Як вигідно виводити дивіденди чи прибуток — досвід компаній,
|
|
| SerhiiKovalski | Дата: Среда, 08.10.2025, 20:58:31 | Сообщение # 1 |
 Друг
Статус: Offline
| Хтось уже реєстрував компанію на Кіпрі для оптимізації податків? Цікавить реальний досвід: як виводите дивіденди, які реальні податкові ставки після всіх зборів, і як це виглядає з точки зору українського резидента?
|
| |
|
|
| Viktor_Koroviak | Дата: Среда, 08.10.2025, 21:00:28 | Сообщение # 2 |
 Местный
| Маю знайомих, які вже кілька років тримають кіпрську структуру. Головна перевага — відсутність податку на дивіденди нерезидентам та зручні угоди про уникнення подвійного оподаткування. Вивід прибутку — чисто, офіційно й без “схем”. Плюс компанія на Кіпрі відкриває двері до банків ЄС, що для багатьох критично важливо.
|
| |
|
|
| Yuriy_Hrynevsky | Дата: Среда, 08.10.2025, 21:03:22 | Сообщение # 3 |
 Свой
| Можу поділитися ще одним нюансом — важливо правильно структурувати компанію з самого початку. Це зекономить десятки тисяч на податках у майбутньому. Дуже детальний і зрозумілий гайд я бачив тут https://lawrange.net/service....awrange Там якраз розписано, як організувати все легально і без “підводних каменів”.
|
| |
|
|
| Viktor_Koroviak | Дата: Среда, 08.10.2025, 21:14:54 | Сообщение # 4 |
 Местный
| Дуже слушна тема. Я б сказав, що Кіпр — це оптимальний баланс між лояльним оподаткуванням і нормальним регулюванням. Особливо якщо не хочеться мати справу з класичними офшорами, які постійно під мікроскопом у банків
|
| |
|
|