[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Чи може базова сертифікація з медіації змінити стиль керуван
SerhiiKovalskiДата: Среда, 19.11.2025, 00:25:55 | Сообщение # 1
Друг
Награды: 0
Статус: Offline
Нещодавно замислився, що в команді постійно виникають дрібні конфлікти, які забирають купу часу. Раніше я просто намагався їх «згладити», але ефект був тимчасовим. Друзі порадили подивитися курси з медіації, і я записався на базовий сертифікат у КРОК.

Yuriy_HrynevskyДата: Среда, 19.11.2025, 00:27:03 | Сообщение # 2
Друг
О, я колись проходив щось подібне. Найцікавіше там — не якісь книжкові теорії, а конкретні інструменти: як слухати, формулювати питання, допомагати людям дійти власного рішення. Після курсу помітив, що конфлікти вирішуються швидше, а команда стала більш відвертою.

Viktor_KoroviakДата: Среда, 19.11.2025, 00:27:37 | Сообщение # 3
Свой
Цікаво, що курс насправді орієнтований і на менеджерів, і на всіх, хто хоче прокачати soft skills. Деталі тут: https://bs.krok.edu.ua/mediacija/sertifikat-bazovi-navichki-mediatora/ Відчуття, що ти отримуєш не просто сертифікат, а реальні прийоми для щоденного управління людьми. Коли починаєш слухати без оцінок і наводити команду до спільного рішення — це реально змінює стиль керівництва.

Yuriy_HrynevskyДата: Среда, 19.11.2025, 21:39:55 | Сообщение # 4
Друг
PS: Мені здається, що такі навички корисні не лише на роботі. Вдома, в друзів, навіть у волонтерських проектах — де конфлікт, там і медіація
допомагає. І взагалі, цікаво, скільки людей реально готові спробувати
такий підхід.

SerhiiKovalskiДата: Среда, 19.11.2025, 22:01:32 | Сообщение # 5
Друг
Так, у мене саме це і сталося. Тепер навіть маленькі суперечки не вибивають із колії, а ми швидше шукаємо компроміс. Вражає, як прості речі — правильне питання, трошки терпіння — працюють краще, ніж накази.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: