|
ноутбук LENOVO IdeaPad 5
|
|
| bettyvill | Дата: Вторник, 28.03.2023, 18:38:05 | Сообщение # 1 |
 Задержался на форуме
Статус: Offline
| Я купив собі ноутбук LENOVO IdeaPad 5 15ITL05 (82FG01K2RA) і дуже задоволений його функціональністю та якістю екрану. Зручна клавіатура та тачпад, якісний звук і досить потужний процесор. Я рекомендую його тим, хто шукає якісний ноутбук за доступною ціною.
|
| |
|
|
| redvelvet | Дата: Вторник, 28.03.2023, 22:01:43 | Сообщение # 2 |
 Заглянул на огонек
| Я давно користуюся продуктами LENOVO, тому вирішив купити цей ноутбук. Він мене не розчарував - має швидкий і зручний SSD-накопичувач, підтримку Wi-Fi 6 та Thunderbolt 4, що робить його досить майбутньоорієнтованим. Мені особливо сподобався дизайн - він дуже стильний і нічого не заважає зосередитись на роботі. Я думаю, що це чудовий вибір для будь-якого, хто шукає надійний і стильний ноутбук який можна купити прямо тут http://www.moyo.ua/noutbuk....03.html .
|
| |
|
|
| bettyvill | Дата: Вторник, 28.03.2023, 22:19:15 | Сообщение # 3 |
 Задержался на форуме
| Я також купив собі цей ноутбук і хочу підтвердити слова першого співрозмовника. Для мене, як для студента, він ідеальний - достатньо потужний для роботи з програмами та мультимедіа, але при цьому не заважає переносити його вздовж і впоперек кампусу. Також він дуже швидко заряджається і тримає заряд на досить довго.
|
| |
|
|
| Lira | Дата: Воскресенье, 14.05.2023, 15:41:39 | Сообщение # 4 |
 VIP ЭЛИТА
| У меня тоже ноутбук Леново https://itmag.ua/catalog/noutbuki-lenovo/ Купила его в интернет магазине iTMag с целью использовать в рабочих целях, и мой опыт был вполне положительным.Он оснащены мощным процессорами Intel Core , что позволяет выполнять ресурсоемкие задачи без задержек. Также имеется достаточное количество оперативной памяти, чтобы обеспечить плавную работу при одновременном выполнении нескольких приложений. Очень довольна своим выбором! Бренд отличный, всем советую!
|
| |
|
|