| evanduke | Дата: Среда, 05.02.2025, 15:03:13 | Сообщение # 1 |
 Задержался на форуме
Статус: Offline
| Привіт! Хочу дізнатися більше про реабілітацію дітей з ДЦП. Я чула, що "Fizio" — це одна з найкращих громадських організацій для такої реабілітації, але все ж таки цікаво почути досвід інших батьків. Моя дитина нещодавно почала займатися в цьому центрі, і хоча результати поки що невеликі, я помітила, що їй стає легше рухатися. Хочу дізнатися, чи хтось ще має досвід з цією організацією? Які методи реабілітації використовуються там? Можливо, хтось вже бачив значні покращення після курсу реабілітації? Розкажіть, будь ласка!
|
| |
|
|
| thiefcrazy98 | Дата: Среда, 05.02.2025, 17:42:14 | Сообщение # 2 |
 Задержался на форуме
| Моя дитина також має ДЦП, і я маю досвід з https://fizio.ua/reabilitacija-detej-s-dcp/ . Перш за все, хочу зазначити, що це справді чудова організація, особливо для реабілітації дітей з таким діагнозом. Коли ми тільки почали, я була трохи скептична, тому що до цього ми пробували кілька різних центрів, але без значних результатів. І тільки в "Fizio" ми побачили справжнє покращення, і це не просто моє враження — я бачу, як дитина почала краще сидіти, покращилася координація, з'явилася впевненість у рухах. Я дуже вдячна за те, як до кожної дитини тут підходять індивідуально. Ми почали з фізіотерапевтичних процедур і занять на спеціальних тренажерах, які допомагають зміцнити м'язи. Однак найцінніше, що ми отримали, це те, що в "Fizio" працюють не тільки фізіотерапевти, але й психологи, які спеціалізуються на роботі з дітьми з ДЦП. Вони проводять різноманітні заняття, що допомагають дитині розвивати не лише фізичні, але й соціальні навички, зменшувати тривогу і страхи, які часто супроводжують дітей із таким діагнозом. Додатково до класичних методів реабілітації, ми пройшли курс лікувального масажу та водної терапії. Це все дало відчутні результати — дитина стала більш мобільною, покращився м'язовий тонус, а це важливо при таких порушеннях. Ще одним важливим моментом є те, що центр пропонує заняття не тільки для самих дітей, але й для батьків, де нас навчають, як правильно допомагати дитині вдома, щоб не втратити прогрес.
|
| |
|
|
| tbes50203 | Дата: Среда, 05.02.2025, 19:18:40 | Сообщение # 3 |
 Задержался на форуме
| Я дуже радий, що ви підняли таку важливу тему. Моя дитина також мала проблеми з розвитком, і я чув про "Fizio", але поки що не мав можливості звернутися туди. Проте хочу сказати, що комплексний підхід, про який ви згадуєте, є справді важливим. Я вірю, що фізична реабілітація — це лише частина процесу, а психологічний аспект не менш важливий. Слухаючи вас, здається, що це місце створює справжню підтримку і для дітей, і для батьків. Сподіваюся, що в майбутньому зможу оцінити цей центр і допомогти своїй дитині через ці методи.
|
| |
|
|