Хтось вже щось купував у бренду Lu?
|
|
thiefcrazy98 | Дата: Вторник, 15.04.2025, 10:31:24 | Сообщение # 1 |
 Задержался на форуме
Статус: Offline
| Дівчата, привіт! Чи хтось із вас чув або, ще краще, вже щось купував у бренду LuForu? Я випадково натрапила на них в Instagram, спочатку подумала, що це якийсь черговий «інста-магазин» із китайськими речами під виглядом локального бренду, але потім почитала опис, подивилась фото з бекстейджів — і виглядає все якось дуже автентично, естетично і навіть трохи мистецько, якщо можна так сказати. Зараз у них вийшла нова капсульна колекція з лляними сукнями й жилетами в таких природних, спокійних відтінках — ну прямо моя любов Але я все ще вагаюсь, бо ціна трохи «кусається» як для молодого бренду. Може, хтось має досвід: яка якість, як з розмірами, чи дійсно "концептуально", а не просто модна обгортка? Дуже цікаво було б почитати чесні відгуки перед покупкою.
|
|
| |
evanduke | Дата: Вторник, 15.04.2025, 16:35:33 | Сообщение # 2 |
 Задержался на форуме
| Я буквально три тижні тому отримала свій перший (але точно не останній) комплект від https://luforu.com/ тож можу розказати все, як є. Я натрапила на них ще минулого року, але тоді колекція була дуже смілива — багато асиметрії, вільний крій, складні кольори, і я не ризикнула. А от весняна капсула — це прямо 10 з 10. Я замовила сукню з натурального льону кольору «земля після дощу» (в них навіть назви відтінків такі поетичні — приємна дрібниця). Перше враження — неймовірна якість пошиття. Шви акуратні, підкладка продумана, гудзики не якісь пластикові, а металеві з фактурою, відчувається, що це не мас-маркет. І головне — речі виглядають просто, але не банально. У них немає «кричущої» моди, зате дуже тонке відчуття стилю: одяг ніби нічого не нав’язує, але підкреслює тебе. Ще хочу відзначити, що кожен виріб приходить у крафтовій упаковці з листом від дизайнерки. Це, звісно, дрібниця, але такі речі формують ставлення до бренду. Видно, що люди в це вкладають не тільки гроші, а й душу. До речі, я писала їм у директ з питанням щодо розміру — відповіли через 15 хвилин і навіть порадили, яку довжину краще брати, бо я низенька.
|
|
| |
tbes50203 | Дата: Среда, 16.04.2025, 10:56:05 | Сообщение # 3 |
 Задержался на форуме
| Цікаво почитати ваші думки, бо я теж звернула увагу на LuForu десь місяць тому — вони роблять дуже стильні зйомки, і від них віє чимось таким… справжнім, що не часто зустрінеш серед українських брендів. Думаю, тепер точно дам їм шанс, хоча б подивитись колекцію наживо, якщо десь буде шоурум чи pop-up.
|
|
| |