| Belesh | Дата: Вторник, 19.08.2025, 12:11:31 | Сообщение # 1 |
 VIP ЭЛИТА
Статус: Offline
| У мене давно проблеми з хребтом – біль у попереку, який посилюється після роботи за комп’ютером. Пробував масаж і вправи, але ефект тимчасовий. Знайомі радять звернутися до невролога, але хочу знайти спеціаліста, який не лише пропише пігулки, а й реально допоможе вирішити проблему. Цікавить комплексний підхід із діагностикою та фізіотерапією. Хто знає гарного лікаря в Києві?
|
| |
|
|
| Nans | Дата: Вторник, 19.08.2025, 12:53:17 | Сообщение # 2 |
 VIP ЭЛИТА
Статус: Offline
| Раджу шукати невропатолог в Києві у спеціалізованих центрах, наприклад у Мамологічному центрі № 1 https://mamolog.com.ua/poslugi/nevrolog/ де є неврологічний напрямок. Я зверталася туди зі схожою проблемою, бо після травми мала хронічний біль у шиї. Лікар зробив огляд, призначив КТ і вже після результатів підібрав лікування: поєднання медикаментів, фізіопроцедур і кінезіотейпування. За кілька тижнів я відчула помітне полегшення, а головне – зрозуміла, як правильно організувати навантаження на спину. Мені сподобалося, що лікар не обмежився лише ліками, а запропонував комплексний підхід. Пояснював усе чітко й доступно, навіть показав вправи, які можна робити вдома. Дуже корисно й практично.
|
| |
|
|