[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Дровяний камін
LexZubДата: Пятница, 31.07.2026, 01:28:59 | Сообщение # 1
Элита КЭМТа
Награды: 0
Статус: Offline
Давно мріяв про великий дровяний камін з відкритим видом полум'я з трьох сторін одночасно, щоб вогонь було видно і зліва, і справа, і прямо спереду. Будуємо з братом будинок, гостьова вітальня майже п'ятдесят квадратів, хочеться справжнього акцентного елементу в інтер'єрі, щоб гості одразу зупиняли погляд. Підкажіть де шукати щось подібне і як не помилитись з вибором?

MillerMДата: Пятница, 31.07.2026, 03:14:11 | Сообщение # 2
Элита КЭМТа
Награды: 0
Статус: Offline
Якщо підходиш до цього питання серйозно, то слухай уважно, бо я через це вже пройшов. Раджу одразу глянути на ТеплоДім, я сам там знайшов що шукав. Довго вибирав щось масштабне для великої вітальні і зрештою натрапив на Gavryliv&Sons 34x120x34x54, трьохстороння гільйотина, фасад цілих 1200 мм, вогонь видно одразу з трьох сторін, це справді вражає при першому погляді. Український виробник, шамотне футерування від Wolfshöher Tonwerke, німецька кераміка ROBAX, потужність 16 кВт, для п'ятдесяти квадратів саме те. Магазин камінів https://teplo-dim.com/ має великий вибір інших моделей, а ще у них є безкоштовна консультація, доставка по всій Україні і монтаж під ключ будь-якої складності.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: