| monroestahr | Дата: Четверг, 31.10.2019, 13:42:44 | Сообщение # 1 |
 VIP ЭЛИТА
Статус: Offline
| Взгляните вот сюда http://art-trade.com.ua/torgovye-stellagi.html если вы нуждаетесь в качественных и крепких торговых стеллажах!
|
| |
|
|
| night | Дата: Суббота, 08.02.2025, 13:26:14 | Сообщение # 2 |
 VIP ЭЛИТА
| Привіт усім! Я планую відкрити магазин і шукаю стелажі для товарів. Можете поділитися, де можна придбати якісні стелажі для магазину? Хочу, щоб вони були стильні, зручні для розміщення продукції та відповідали вимогам безпеки. Буду вдячний за поради!
|
| |
|
|
| Belesh | Дата: Суббота, 08.02.2025, 13:31:57 | Сообщение # 3 |
 VIP ЭЛИТА
| Якщо ви плануєте відкриття магазину та хочете, щоб усе було на висоті, раджу звернутись до компанії Проф Груп! Ми замовляли у них послугу з розробки проекту для нашого магазину, і результат перевищив всі очікування. Спочатку ми отримали 3D візуалізацію майбутнього простору, де вже були видно всі деталі – від стелажів до розташування кас і зон для товару. Це допомогло нам ще на етапі проектування внести корективи та оптимізувати простір. Професіонали компанії не тільки розробили детальний проект, але й підібрали обладнання, яке ідеально підходить для нашого формату магазину. Стелажі виявились дуже зручними та практичними, при цьому виглядають дуже стильно і вписуються в загальний інтер'єр. Що також важливо – було зроблено кошторис, який дозволив нам чітко спланувати витрати. Якщо вас цікавить торговий стелаж https://pfg.in.ua/proektuvannia-mahazynu.-zamovyty-proekt-mahazynu/ раджу звертатися. Доставку та монтаж обладнання компанія виконала швидко і якісно, що значно зекономило нам час. В результаті, наш магазин виглядає так, як ми і уявляли, і навіть краще. Якщо хочете, щоб ваш проект був реалізований на найвищому рівні, не сумнівайтеся – Проф Груп точно допоможе вам втілити задумане в реальність!
|
| |
|
|