Цитата Viktorr (

)
Ось тільки я б радив звертати увагу на засоби для балансування pH, бо часто люди забувають про це, і тоді ефективність хлору значно знижується. Я особисто використовую засоби від провірених виробників для дезінфекції. Ідеально підходять для підтримки рівня хлору на середньому рівні, без надмірного запаху. Вони також мають систему для профілактики водорослів. Але головне – перевіряй склад на сайті перед покупкою, де тільки не кажуть, що це "універсальна хімія".
У мене схожа ситуація — домашній басейн, і користуємося ним майже щодня, особливо в спеку. Раніше пробував купу різної хімії, поки не знайшов нормальний магазин. AquaDoctor https://aquadoctor.ua/ua/ реально виручив, бо там не тільки продають засоби, а ще й консультують, що краще підійде саме для твого випадку. Щодо дезінфекції — раджу брати мультифункціональні таблетки тут, вони відразу і знезаражують, і запобігають утворенню водоростей. Ще альгіцид (щоб не цвіла вода) і коагулянт (якщо є дрібні домішки).
Хлорка буває різна, але головне — правильне дозування, тоді не буде різкого запаху. Я купував саме там, бо знаю, що це оригінальна продукція, а не якась паленка з базару. Раджу перевіряти склад і дивитися на упаковку — у нормального товару завжди є всі сертифікати і докладний опис.