[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Запчастини на двигуни
GooДата: Воскресенье, 23.10.2022, 18:25:31 | Сообщение # 1
VIP ЭЛИТА
Награды: 0
Статус: Offline
Кому актуально купити запчастини на двигуни, рекомендую вам інтернет магазин "Технко комплект" https://tehno-komplekt.com/ua/category/dvigateli/. Випадково їх знайшли в інтернеті і тепер купуємо за потреби регулярно. У магазині приємне обслуговування, низькі ціни та швидке відправлення товару. Купуйте лише у перевірених місцях. Раджу.

BeleshДата: Вторник, 26.11.2024, 17:23:25 | Сообщение # 2
VIP ЭЛИТА
Вітаю! А що можете сказати про захист двигуна? Де краще обрати?

nightДата: Вторник, 26.11.2024, 17:25:32 | Сообщение # 3
VIP ЭЛИТА
Як власник Renault Master, я завжди піклуюся про стан свого автомобіля, адже для мене це не просто транспорт, а важливий робочий інструмент. Нещодавно вирішив встановити захист двигуна рено мастер https://kolchuga.net.ua/ua/products/renault-master від ТМ «Кольчуга», і тепер впевнений, що це було правильне рішення. Цей захист створений для тих, хто цінує якість та хоче забезпечити максимальний захист свого автомобіля.
По-перше, він чудово справляється з головним завданням — захищає картер від ударів, які можуть статися навіть на звичайних дорогах. Але це ще не все. Захист також зберігає моторний відсік від попадання води, пилу та бруду, що особливо важливо в умовах наших доріг. Я вже помітив, що ремені та ролики стали працювати стабільніше, а регулярне очищення підкапотного простору більше не забирає стільки часу.
Дуже сподобалося, як захист «Кольчуга» встановлюється на місце штатного пластикового — його форми точно повторюють контури автомобіля. До того ж, це позитивно вплинуло на аеродинаміку, і я навіть помітив незначне зниження витрат пального.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: