Важко спілкуватися з людьми, що порадите?
|
|
SerhiiKovalski | Дата: Суббота, Вчера, 22:37:20 | Сообщение # 1 |
Задержался на форуме
Статус: Offline
| Доброго дня! Маю таку проблему, останнім часом стало складно спілкуватися з людьми. Не завжди знаходжу потрібні слова, через це важко висловлювати думки, і часто мене не розуміють. Можливо, у когось було щось подібне? Як ви з цим справлялися?
|
|
| |
Yuriy_Hrynevsky | Дата: Суббота, Вчера, 22:42:10 | Сообщение # 2 |
Заглянул на огонек
| Доброго дня! У мене також було схоже. Зрозумів, що практика дуже допомагає. Почав більше спілкуватися навіть у простих ситуаціях — у магазині, в транспорті чи з сусідами. З часом стало трохи легше.
|
|
| |
Yuriy_Hrynevsky | Дата: Суббота, Вчера, 22:45:06 | Сообщение # 3 |
Заглянул на огонек
| Дуже важливо не боятися говорити, навіть якщо одразу не все виходить ідеально. Кожна розмова — це крок уперед. І завжди можна спробувати нові підходи до спілкування.
|
|
| |
ViktorKorovyak | Дата: Суббота, Вчера, 22:56:37 | Сообщение # 4 |
Заглянул на огонек
| Курси чи тренінги з комунікації теж корисні. Наприклад, програма https://bs.krok.edu.ua/magistr-z-mediaciji-ta-menedzhmentu-konfliktiv/ допомагає розвивати навички спілкування та вирішення конфліктів також, вони допомагають краще розуміти себе й інших, будувати діалог і уникати конфліктів. Мені це дуже допомогло)
Сообщение отредактировал ViktorKorovyak - Суббота, 23.11.2024, 22:56:55 |
|
| |
SerhiiKovalski | Дата: Суббота, Вчера, 22:58:15 | Сообщение # 5 |
Задержался на форуме
| Дякую за поради! Треба буде детальніше ознайомитися з цією програмою. Якщо навіть не піду на навчання, хоча б почну з базових практик комунікації. Ще раз дякую
|
|
| |