[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Важко спілкуватися з людьми, що порадите?
SerhiiKovalskiДата: Суббота, Вчера, 22:37:20 | Сообщение # 1
Задержался на форуме
Награды: 0
Статус: Offline
Доброго дня! Маю таку проблему, останнім часом стало складно спілкуватися з людьми. Не завжди знаходжу потрібні слова, через це важко висловлювати думки, і часто мене не розуміють. Можливо, у когось було щось подібне? Як ви з цим справлялися?

Yuriy_HrynevskyДата: Суббота, Вчера, 22:42:10 | Сообщение # 2
Заглянул на огонек
Доброго дня! У мене також було схоже. Зрозумів, що практика дуже допомагає. Почав більше спілкуватися навіть у простих ситуаціях — у магазині, в транспорті чи з сусідами. З часом стало трохи легше.

Yuriy_HrynevskyДата: Суббота, Вчера, 22:45:06 | Сообщение # 3
Заглянул на огонек
Дуже важливо не боятися говорити, навіть якщо одразу не все виходить ідеально. Кожна розмова — це крок уперед. І завжди можна спробувати нові підходи до спілкування.

ViktorKorovyakДата: Суббота, Вчера, 22:56:37 | Сообщение # 4
Заглянул на огонек
Курси чи тренінги з комунікації теж корисні. Наприклад, програма https://bs.krok.edu.ua/magistr-z-mediaciji-ta-menedzhmentu-konfliktiv/ допомагає розвивати навички спілкування та вирішення конфліктів також, вони допомагають краще розуміти себе й інших, будувати діалог і уникати конфліктів. Мені це дуже допомогло)

Сообщение отредактировал ViktorKorovyak - Суббота, 23.11.2024, 22:56:55

SerhiiKovalskiДата: Суббота, Вчера, 22:58:15 | Сообщение # 5
Задержался на форуме
Дякую за поради! Треба буде детальніше ознайомитися з цією програмою. Якщо навіть не піду на навчання, хоча б почну з базових практик комунікації. Ще раз дякую

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: