[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Замовлення довідки про несудимість з доставкою
BeleshДата: Понедельник, 26.05.2025, 11:38:36 | Сообщение # 1
VIP ЭЛИТА
Награды: 0
Статус: Offline
Друзі, маю невелике питання, чи реально зараз зробити довідку про несудимість онлайн з доставкою? Бо я трохи переживаю, щоб не натрапити на шахраїв. Документ потрібен для офіційного працевлаштування, тому має бути все "чисто". Якщо хтось уже замовляв таку послугу, буду вдячна за деталі, як все пройшло, скільки коштувало і скільки чекали.

nightДата: Понедельник, 26.05.2025, 11:45:12 | Сообщение # 2
VIP ЭЛИТА
Награды: 0
Статус: Offline
Маючи досвід спілкування з держструктурами, можу з упевненістю сказати, що питання отримання довідки про несудимість - це саме той випадок, коли краще не ризикувати і не намагатися зробити все самостійно. Особливо, коли стоїть питання оформлення документів для роботи за кордоном чи участі у тендері. Особисто я зверталась до Юридичної компанії «ЮКФ», щоб отримати довідку про відсутність судимості https://ukf.com.ua/uk/tenderi/dovidka-pro-vidsutnist-sudimosti/ і залишилась дуже задоволена рівнем сервісу. Все чітко, швидко, зрозуміло. Мене приємно здивувало, що немає жодної прив’язки до прописки або громадянства, а сам документ видається на момент звернення, тому він максимально актуальний. ЮКФ допомогли зібрати потрібний пакет документів, пояснили кожен крок і навіть самі подали запит. Я отримала довідку без зайвого стресу, і це, вважаю, головне. У наш час дуже важливо делегувати складні питання професіоналам — це економить час, нерви та сили.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: