[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Сімейна медицина для кожного члена родини
kirilloДата: Воскресенье, 15.06.2025, 23:07:25 | Сообщение # 1
Местный
Награды: 0
Статус: Offline
Сім’я — найважливіше, і її здоров’я не терпить компромісів. ProHealth на Житомирській — центр, розроблений під потреби від новонароджених до літніх. Наша сімейна медицина — це той комфорт, коли мама, тато, дитина лікуються за єдиною карткою, в знайомій клініці, де лікарі довіряють один одному https://prohealth.clinic/ .
Ми проводимо профілактичні чекапи, вакцинацію, спостерігаємо вагітність, займаємося урологією й гінекологією, дитячими інфекціями та алергіями. В ProHealth є дитячий кабінет зі спеціальним м’яким облаштуванням і уважним персоналом. Дитина не буде боятися прийому.
У центрі доступні УЗД-дослідження для вагітних, ЩЖ‑ендокринологія, функціональні тести, холтер, добовий моніторинг артеріального тиску. Ми створили програми «Малюк від А до Я» і «Сімейний чекап двох поколінь», щоб кожен член родини відчував захист і увагу.
Запис через сайт, месенджери чи за телефоном. Не потрібно ходити по поліклініках — ми поруч із Житомирською, в центру є парковка, комфортна зона очікування, турботливий персонал.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: