fullish | Дата: Вторник, 24.06.2025, 14:46:13 | Сообщение # 1 |
 VIP ЭЛИТА
Статус: Offline
| Іноді настають моменти, коли ні розмова з друзями, ні спорт, ні улюблене хобі не рятують від відчуття внутрішньої розгубленості. Саме тому думаю звернутись до психолога. Хочеться знайти спеціаліста, з яким можна буде відверто обговорити все, що турбує. Можливо, знаєте когось перевіреного?
|
|
| |
night | Дата: Среда, Вчера, 08:36:40 | Сообщение # 2 |
 VIP ЭЛИТА
Статус: Offline
| Коли життя почало нагадувати біг у замкненому колі, я зрозуміла, що вже не справляюся сама. Постійна тривога, дратівливість і втома стали моїми постійними супутниками. Мені довго було соромно звернутися до психолога, здавалося, що це «не для мене». Але в якийсь момент я наважилася і знайшла психолога з Запоріжжя Лєбєдєву Тетяну https://psiholog-lebedeva.com/ вже після першої консультації відчула полегшення – мене не засуджували, не тиснули, а слухали й дійсно розуміли. Тетяна створила безпечний простір, де я змогла говорити чесно і відкрито про свої емоції, страхи та переживання. Вона допомогла мені віднайти внутрішню рівновагу, краще зрозуміти себе і навчитись відстоювати свої кордони. Щиро рекомендую цього спеціаліста кожному, хто потребує підтримки – це дійсно фахівець із великої літери.
|
|
| |