[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Рекламні агенції Львів: поради від тих, хто вже працював
BeleshДата: Воскресенье, 25.01.2026, 20:23:19 | Сообщение # 1
VIP ЭЛИТА
Награды: 0
Статус: Offline
Порадьте, будь ласка, рекламні агенції у Львові, з якими ви мали позитивний досвід. Особливо цікаво почути від тих, хто замовляв не один проєкт, а працював на постійній основі. Як у них із комунікацією, строками та відповідальністю? Чи готові вони підлаштовуватися під потреби бізнесу, а не працювати за шаблоном? Буду рада реальним рекомендаціям.

nightДата: Среда, 28.01.2026, 20:19:50 | Сообщение # 2
VIP ЭЛИТА
Награды: 0
Статус: Offline
Коли я шукав рекламні агенції Львів https://www.google.com/maps....ctx=111 натрапив на Артпром і вирішив спробувати їхні послуги. Мене приємно здивувало, що вони одразу запропонували кілька креативних ідей для дизайну. Робота була виконана дуже швидко і якісно, без жодних недоліків, а ціни виявились максимально доступними. Команда допомогла підібрати оптимальні маршрути для ефективного залучення клієнтів, що дало помітний результат. Зовнішня реклама виглядає сучасно та привабливо, а обслуговування клієнта – на високому рівні. Я залишився дуже задоволений і вже планую замовити ще декілька проєктів.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: