[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Дозувати ліки для тварин і запобігати їх перевантаженню?
Diana4900Дата: Понедельник, 02.02.2026, 18:09:15 | Сообщение # 1
Местный
Награды: 0
Статус: Offline
Я шукаю зручний спосіб давати ліки своїй кішці регулярно, особливо коли мене немає вдома на кілька годин. Чи існують в Україні пристрої, які дозволяють точно дозувати ліки для тварин і запобігати їх перевантаженню? Мене цікавить, наскільки вони надійні, легко налаштовуються і чи можуть працювати як із таблетками, так і з рідкими ліками. Також цікаво, чи є можливість стежити за тим, чи тварина отримала дозу, навіть дистанційно.

DianaVasilevna

IvanGrigor34Дата: Среда, 04.02.2026, 13:53:58 | Сообщение # 2
Местный
Награды: 0
Статус: Offline
Я користуюся автоматичним дозатором для ліків своєї кішки, і можу сказати, що це дуже зручно, особливо якщо вас немає вдома кілька годин. В Україні є моделі, які дозволяють точно відміряти і таблетки, і рідкі ліки. Наприклад, цей дозатор ліків https://bestfeeder.com.ua/ua/g124146641-dozator-lekarstv добре себе показав: легко налаштовується, має чіткий графік видачі і можна стежити, чи кішка отримала дозу. Він надійний і зменшує ризик перевантаження ліками. Для мене це справжня знахідка, бо тепер не переживаю, що щось пропущу, навіть якщо надовго залишаюсь поза домом.

Сообщение отредактировал IvanGrigor34 - Среда, 04.02.2026, 13:54:22

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: