| night | Дата: Среда, 20.05.2026, 15:33:44 | Сообщение # 1 |
 VIP ЭЛИТА
Статус: Offline
| Вітаю всіх. Я зараз у процесі пошуку квартири й принципово хочу обійтися без рієлторів. Не люблю, коли на мене тиснуть або намагаються “підштовхнути” до рішення. Хочеться нормально подивитись варіанти, порівняти й купити житло без поспіху. Але знайти хороший сервіс виявилось складніше, ніж я думала. Постійно трапляються дублікати або неактуальні оголошення. Можливо, тут є люди, які вже успішно купили квартиру самостійно? Порадьте, будь ласка, де шукали й яким сайтам реально можна довіряти. Буду дуже вдячна за живі рекомендації.
|
| |
|
|
| Belesh | Дата: Понедельник, 25.05.2026, 12:01:53 | Сообщение # 2 |
 VIP ЭЛИТА
Статус: Offline
| Довго не міг наважитися на придбання власних квадратних метрів через постійні нав'язливі пропозиції агентів, які просто душили своїми відсотками, але одного вечора друг порадив зайти на платформу Findly, і це перевернуло моє уявлення про ринок. Я з подивом побачив, як зручно там зібрано всі варіанти з десятків сайтів, і головне — одразу видно, де рієлтор не закладає свою винагороду в ціну. Для мене покупка квартири без комісії https://findly.com.ua/ стала не просто мрією, а реальним фільтром, який відсікає жадібних посередників. Я обрав три варіанти в спальному районі, зустрівся напряму з власниками, і ми спокійно підписали договір без зайвих нервів та таємних доплат. Фінансовий консультант у банку навіть здивувався, коли я сказав, що не платив агентам, бо зазвичай люди віддають 5% просто за перегляд. Тепер я щасливо обставляю свою однокімнатну, заощадивши майже сто тисяч гривень, які пішли на якісну техніку та меблі. Findly реально повернув мені віру в чесний ринок. Я раджу всім своїм колегам, хто хоче купити житло, одразу починати з цієї платформи, щоб не годувати зайвих посередників. Неймовірно приємно відчувати себе господарем становища, а не заручником рієлторських схем, і з кожним днем я все більше дякую собі за те, що не полінувався перевірити Findly.
|
| |
|
|