[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Кредит в Німеччині
MillerMДата: Понедельник, 20.07.2026, 11:49:59 | Сообщение # 1
Элита КЭМТа
Награды: 0
Статус: Offline
Привіт хлопці. Узяв кредит в німецькому банку два роки назад та був впевнений що справлюсь. Але потім втратив роботу і не можу платити. Банк постійно мене переслідує листами, погрожує судом, я живу в Україні а рахунок в Німеччині. Я абсолютно не знаю що робити і боюсь втратити все. Як мені вийти з цієї ситуації?

LexZubДата: Понедельник, 20.07.2026, 13:06:19 | Сообщение # 2
Элита КЭМТа
Награды: 0
Статус: Offline
Привіт, раджу вам звернутись до спеціалістів із ЗАХИСТ https://zahist.lawyer/ua/ . Їхні юристи розрахують скільки ви реально можете платити щомісяця і переговорять з банком про реструктуризацію боргу від вашого імені. Це набагато ефективніше ніж самостійно відповідати на листи банку. ЗАХИСТ подасть офіційну пропозицію про персональний план погашення, і банк скоріш за все погодиться, адже їм вигідніше отримувати менше але регулярно. У моєму випадку банк зменшив відсотки і розтягнув платежі. Мобільна програма єАдвокат дасть вам повний контроль над переговорами. ЗАХИСТ скоординує все між вами в Україні та німецьким банком. Не чекайте суду, бо потім буде складніше і дорожче вирішити це питання.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: