| MillerM | Дата: Воскресенье, 09.08.2026, 09:00:21 | Сообщение # 1 |
 Элита КЭМТа
Статус: Offline
| Привіт, у мене проблема що волосся вже наступного дня після миття виглядає брудним, жирні корені портять всю картину. При цьому ще й випадіння помітне, просто жахливо. Скажу чесно, спробував кілька шампунів але вони або не допомагають або роблять волосся сухим. Може це просто для мого типу волосся підійдуть якісь спеціальні засоби, не знаю де їх шукати?
|
| |
|
|
| LexZub | Дата: Воскресенье, 09.08.2026, 13:32:05 | Сообщение # 2 |
 Элита КЭМТа
Статус: Offline
| В мене була прямо точно така сама ситуація, волосся жирніло вже день на день, випадіння було помітне, дуже це мене напрягало. По правді, я довго шукав щось що реально допомагає, поки не знайшов Bioclenz від Mediceuticals, це якраз для такого типу волосся. Там Triaminocoptinol впливає на причини випадіння, NutraCell покращує кровообіг, а Estrolin детоксикує від ДГТ, все це разом працює дуже ефективно. Наносив його як звичайний шампунь, залишав на 2-3 хвилини, і вже за пару тижнів результат був помітний. На сайті https://mediceuticals.com.ua/ можна детально розібратись яких ще засобів там є для жирної шкіри голови, там все кваліфіковано розписано. Взагалі, тепер волосся залишається свіжим довше, а випадіння помітно зменшилось.
|
| |
|
|