[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Хочу спробувати в’язання без спиць?
SerhiiKovalskiДата: Четверг, 11.12.2025, 14:27:55 | Сообщение # 1
Друг
Награды: 0
Статус: Offline
Я вирішив розважитись і вперше спробувати в’язання без спиць. Здається, то саме той рівень, де ще неможливо нічого зіпсувати, але я вже боюсь, що все піде криво smile Дивлюсь багато хто бере Alize Puffy для пледів і всяких м’яких штук. Хто реально пробував — воно норм, чи просто гарна картинка на упаковці?

Yuriy_HrynevskyДата: Четверг, 11.12.2025, 14:31:32 | Сообщение # 2
Свой
Та я колись робив плед із Puffy, то штука реально проста — петлі самі лізуть одна в одну, навіть якщо ти вперше торкнувся пряжі. Єдине, що навчився по ходу — треба не поспішати, бо якщо ривком підтягнути, потім виправляти важче. Але загалом кайфово, особливо коли хочеться щось зробити руками після важкого дня.

Viktor_KoroviakДата: Четверг, 11.12.2025, 14:32:59 | Сообщение # 3
Местный
Я теж довго думав, чи воно не чергова «інстаграм-пряжа», але виявилось, що в’язати руками з неї реально приємно. Я брав саме тут: https://vjazhuprjazhu.ua/ua/p2628288716-pryazha-alize-puffy.html
Бо там нормально описано, і не раз вже перевіряв — надсилають без сюрпризів. Сам плед у мене вийшов на вихідних, і, чесно, ні разу не пожалів. Якщо будеш робити щось велике, бери одразу кілька мотків, бо кольори по партіях інколи трохи відрізняються, і краще все мати з одного завозу.

SerhiiKovalskiДата: Четверг, 11.12.2025, 14:36:01 | Сообщение # 4
Друг
О, дякую! Я, мабуть, теж візьму там. Хочеться щось таке, що не вимагає навичок «в’язальник з 10-річним стажем», а виглядає нормально. Якщо ще й швидко робиться — то взагалі топ.

Yuriy_HrynevskyДата: Четверг, 11.12.2025, 14:46:54 | Сообщение # 5
Свой
Тоді бери сміливо. З Puffy ти максимум будеш плутатись тільки перші пару хвилин, а далі руки самі все роблять. Якщо що — пиши, підкажемо. Пледи з неї реально виходять дуже м’які, аж не хочеться відпускати.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: