| MaRiXyAnA | Дата: Понедельник, 28.04.2025, 20:55:44 | Сообщение # 1 |
 VIP
Статус: Offline
| Друзі, допоможіть порадою. Чи реально знайти рідину для под системи без штучних ароматизаторів? Мені дуже важлива натуральність складу, бо маю алергію на деякі синтетичні добавки. Якщо знаєте надійні варіанти, буду вдячний за підказки.
|
| |
|
|
| Стюарт | Дата: Вторник, 29.04.2025, 21:32:19 | Сообщение # 2 |
 Свой
Статус: Offline
| Вітаю! Так, твоя ситуація цілком зрозуміла — алергія на ароматизатори досить поширена проблема серед вейперів. Я сам стикнувся з чимось подібним минулого року і почав шукати натуральні рішення. Виявилось, що хороші варіанти таки є, тільки треба обирати відповідально. Особисто я довіряю Tabaker, бо у них рідина для под системи проходить суворий контроль якості і є варіанти без штучних ароматизаторів. Замовляю виключно через їхній сайт https://tabaker.com.ua/uk/ridina-dlya-pod-sistem/c-443.html, де в характеристиках продукції чітко вказано, чи є в складі синтетичні домішки. Раджу звернути увагу на лінійки зі 100% органічним складом — це безпечніше і приємніше для здоров'я. Після переходу на таку рідину в мене більше не було жодних проявів алергії, тому дуже рекомендую тобі теж обирати з перевірених джерел.
|
| |
|
|