[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Протеины
SavenkovДата: Вторник, 02.11.2021, 23:20:28 | Сообщение # 1
Свой
Награды: 0
Статус: Offline
Долго искал где купить действительно высокого качества протеин и только в магазине BBR.in.ua https://bbr.in.ua/protein нашел отличную цену и большой выбор вкусов. Обратил внимание, что после тренировок появилось больше сил, исчезла усталость, да и мышцы наконец-то начали приобретать красивую форму. Очень доволен своими результатами и протеином.

lariДата: Пятница, 28.03.2025, 23:40:32 | Сообщение # 2
VIP ЭЛИТА
Шукаю соєвий ізолят для зниження ваги та підтримки м'язової маси. Важливо, щоб продукт був чистим і ефективним.

ПулькаДата: Пятница, 28.03.2025, 23:41:14 | Сообщение # 3
VIP ЭЛИТА
Справжній соєвий ізолят від Feelpower — саме те, що вам потрібно! Він має високу біологічну цінність і низький вміст вуглеводів, що дозволяє контролювати калорії під час дієти або тренувань. Крім того, цей продукт ідеально підходить для людей, які не споживають тваринний білок, адже він на 100% рослинний.

DaNiNnaДата: Среда, 23.07.2025, 10:06:36 | Сообщение # 4
VIP ЭЛИТА
Коли шукав, де купити якісний протеїн після тренувань, перечитав купу відгуків і зрештою знову звернувся до магазину crocos.ua. Це вже не перший раз, тому можу впевнено сказати, цей магазин надійний. Найбільше ціную за стабільне якісне обслуговування та величезний вибір спортивного харчування. Цього разу взяв органічний ізолят з каталогу https://crocos.ua/product-category/protein/ бо чудово лягає в мій план харчування, засвоюється легко. Приємно, що ціни залишаються доступними, навіть на преміум продукцію. Доставка по Одесі працює чітко: в обумовлений час, без затримок. Плюс постійно натрапляю на акції та кілька разів навіть отримував приємні бонуси до замовлення. Надійність і турбота про клієнта, ось головні причини, чому я обираю саме цей магазин. Усім також сміливо раджу.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: