[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Все ФОРУМы » ФОРУМ ДЛЯ ВСЕХ » ФЛУДИЛКА » Де можна купити вишиванку бісером? (Жіноча вишиванка)
Де можна купити вишиванку бісером?
Lialia270Дата: Четверг, 26.03.2020, 13:26:21 | Сообщение # 1
VIP ЭЛИТА
Группа: Пользователи
Сообщений: 252
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
Жіноча вишиванка – це одяг з глибокою історією. У наш час її популярність не перестає завойовувати все більше прихильниць не тільки в Україні, а також і в європейських країнах.
Повсякденний образ заграє новими стильними фарбами, а на урочистому заході всі погляди будуть направлені на вас.
Класичні білі вишиванки добре поєднуються зі спідницями, джинсами, штанами. Дуже привабливо виглядає вишивка на чорному полотні. Такий варіант найбільше підходить для вечірніх виходів. А сорочки оригінального крою підкреслять навіть найпростіший низ.
Для тих, хто полюбляє романтичні ніжні образи підійде блузка з рукавами-ліхтариками. Якщо у вашому гардеробі багато базових речей для офісного стилю, вишиванка класичного крою стане прикрасою колекції, розбавить занадто офіційний лук. Особливо витончено виглядає поєднання вишитої сорочки та спідниці-олівець із завищеною талією.
Така річ сама по собі служить яскравим доповненням образу, тому тут можна обійтися без аксесуарів. Однак, струнким дівчатам з тонкою талією можна ще більше підкреслити фігуру за допомогою однотонного тоненького ремінця.
Вишиванка буде чудовим подарунком для жінок, адже дівчата люблять прикрашати себе гарним одягом, а особливо отримувати в подарунок щось оригінальне, не таке як у всіх.
Якщо ви бажаєте купити жіночі вишиванки бісером, які викликатимуть максимум уваги та захоплених поглядів, то запрошуємо вас до магазину «Вишиваночка.ua»
https://vishivano4ka.com.ua/ua....om.html


Сообщение отредактировал Lialia270 - Четверг, 26.03.2020, 13:28:21
 
Все ФОРУМы » ФОРУМ ДЛЯ ВСЕХ » ФЛУДИЛКА » Де можна купити вишиванку бісером? (Жіноча вишиванка)
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: