|
Шукаю нормальний ноутбук!
|
|
| Assi | Дата: Четверг, 04.05.2023, 09:32:58 | Сообщение # 1 |
 VIP ЭЛИТА
Статус: Offline
| Всім привіт! Я хочу купити ноутбук для гри, але не знаю, на що треба звернути увагу. Мені потрібен детальний опис критеріїв вибору ноутбука для ігор. Які компоненти важливі при виборі ноутбука для гри? Дякую за відповідь!
|
| |
|
|
| Derkk | Дата: Четверг, 04.05.2023, 09:33:54 | Сообщение # 2 |
 VIP ЭЛИТА
| Привіт! Вибір ноутбука для ігор - це складний процес. Серед головних критеріїв можна виділити процесор, графічну карту, ОЗУ та тип накопичувача. Також важливо звернути увагу на дисплей, його роздільну здатність та частоту оновлення. Найкращим варіантом буде ноутбук з потужним процесором та графічною картою, які забезпечать високу продуктивність та швидкість роботи.
|
| |
|
|
| Assi | Дата: Четверг, 04.05.2023, 09:34:37 | Сообщение # 3 |
 VIP ЭЛИТА
| Вітаю! До того, що сказав попередній персонаж, додам, що також важливо звернути увагу на охолодження ноутбука. Для геймерських потреб потрібна хороша система охолодження, яка забезпечить стабільну роботу пристрою в процесі гри. Також слід звернути увагу на клавіатуру та тачпад, щоб вони були зручні та забезпечували швидкість реакції.
|
| |
|
|
| Teddi | Дата: Четверг, 04.05.2023, 09:39:13 | Сообщение # 4 |
 VIP ЭЛИТА
| Цитата Assi (  ) Вітаю! До того, що сказав попередній персонаж, додам, що також важливо звернути увагу на охолодження ноутбука. Для геймерських потреб потрібна хороша система охолодження, яка забезпечить стабільну роботу пристрою в процесі гри. Також слід звернути увагу на клавіатуру та тачпад, щоб вони були зручні та забезпечували швидкість реакції. Привіт! Якщо вам потрібен ноутбук для ігор, то вибирайте моделі з процесорами Intel або AMD, що мають позначення "HQ" або "HK". Також важливо мати достатньо оперативної пам'яті та великий обсяг накопичувача. Роздільна здатність дисплею повинна бути як мінімум Full HD, а частота оновлення - 120 Гц або багато оперативної памяті, можете в магазині Жжук https://zhuk.ua/noutbuky/ тут реально багато різних моделей, зможете вибрати. Можете підібрати і по ціні і по моделі.
|
| |
|
|
| Lira | Дата: Пятница, 19.05.2023, 11:10:29 | Сообщение # 5 |
 VIP ЭЛИТА
| Цитата Assi (  ) Всім привіт! Я хочу купити ноутбук для гри, але не знаю, на що треба звернути увагу. Мені потрібен детальний опис критеріїв вибору ноутбука для ігор. Які компоненти важливі при виборі ноутбука для гри? Дякую за відповідь!
Вам стоит в iTMag обратиться, там специалисты быстро подберут для вас отличную модель и лучшего производителя, и в соответствии с вашими требованиями. Я с ними советовалась, когда хотела купить msi ноутбук https://itmag.ua/catalog/noutbuki-msi/ Благодаря этим ребятам, теперь у меня классный ноут, о котором я давно мечтала! И даже удалось хорошо сэкономить.
|
| |
|
|
| Volod36 | Дата: Вторник, 18.07.2023, 12:09:48 | Сообщение # 6 |
 Заглянул на огонек
| Однозначно треба звертати увагу на відеокарту та потужність процесора якщо це Асус або Асер (тобто на вінді). Можна також розглянути Мак https://znayomi.com/mac, бо вони капець які потужні, але я не впевнений, що туди можна встановлювати ігри, бо це більше пристрій для роботи. Хоча в мене стояли танчики, то тянуло супер.
|
| |
|
|
| olforenko | Дата: Понедельник, 20.05.2024, 17:58:20 | Сообщение # 7 |
 Элита КЭМТа
| Цитата Assi (  ) Всім привіт! Я хочу купити ноутбук для гри, але не знаю, на що треба звернути увагу. Мені потрібен детальний опис критеріїв вибору ноутбука для ігор. Які компоненти важливі при виборі ноутбука для гри? Дякую за відповідь! Ось детальний опис критеріїв, на які варто звернути увагу при виборі ігрового ноутбука. Процесор - Intel Core i7 або i9, AMD Ryzen 7 або 9. Процесори серії H (наприклад, Intel Core i7-10750H) забезпечують високу продуктивність. Графічна карта - NVIDIA GeForce GTX 1660 Ti або краще (наприклад, RTX 2060, RTX 2070, RTX 2080, RTX 3060, RTX 3070, RTX 3080). Також можна розглянути AMD Radeon RX 5600M або краще. Екран - роздільна здатність Full HD (1920x1080) є мінімумом, але для кращого досвіду розгляньте дисплеї з роздільною здатністю 2K (2560x1440) або 4K (3840x2160). Я це все вивчив заздалегIдь, так як думаю й собi купити ігрового ноутбука в Івано-Франківську https://shop.lenovo.ua/category/notebooks/klass__igrovye
|
| |
|
|
| DaNiNna | Дата: Среда, 11.03.2026, 14:27:06 | Сообщение # 8 |
 VIP ЭЛИТА
| Долго собирался купить себе новый ноутбук, потому что старый уже начал тормозить и работать стало невозможно, а хотел что-то действительно качественное и надёжное, поэтому рассматривал только MacBook. Пока искал варианты, случайно наткнулся на магазин MyApple. Сначала просто почитал про них, посмотрел предложения, а потом решил заказать. Больше всего понравилось, что техника тут https://my-apple.com.ua/ru/mac действительно высокого качества и всё выглядит максимально надёжно — оригинальные устройства, хорошая упаковка, нормальная гарантия. Когда получил свой макбук, сразу видно, что всё новое и официальное. Работает отлично, никаких проблем. Теперь понимаю, что лучше сразу покупать в проверенном магазине, чем экономить пару копеек и переживать за качество.
|
| |
|
|