[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Купівля пилососа в Дніпрі
karguisДата: Суббота, 06.05.2023, 09:21:35 | Сообщение # 1
VIP ЭЛИТА
Награды: 0
Статус: Offline
Привіт! Хочу придбати в Дніпрі пилосос для побутового використання. Які моделі зараз користуються попитом, що мені потрібно враховувати при виборі ви можете підказати?

arsenminaevДата: Суббота, 06.05.2023, 09:22:11 | Сообщение # 2
VIP ЭЛИТА
Буквально минулого тижня, особливо не вибираючи придбала Dyson V11 Absolute по акції і дуже задоволена якістю роботи приладу. Бездротовий прилад, працює на акумуляторі, дуже потужний, простий в експлуатації.

FliperДата: Суббота, 06.05.2023, 09:22:41 | Сообщение # 3
VIP ЭЛИТА
Рекомендую звернути увагу на пилосос фірми Dyson, а саме на модель Cyclone V10. Він також бездротовий, підвищена потужність всмоктування мікрочастинок, оснащений повітряним фільтром, особливо корисно для людей з алергією.

BruggeДата: Суббота, 06.05.2023, 09:23:05 | Сообщение # 4
Элита КЭМТа
Якщо ви шукаєте пилосос в Дніпрі, то я б порадив вибрати модель з рейтингу Пилосос Miele Complete C3 Silence EcoLine Plus https://allo.ua/ua/dnipro/products/pylesosy/ який зараз можна купити в магазині Алло. Цей пилосос має занадто високу потужність всмоктування, це робить його ідеальним для збору сміття з килимових покриттів.
Дуже тихий, з габаритним мішком для пилу, це означає, що вам не доведеться часто міняти пилозбірник. В цілому, це міцний і високоякісний вибір для прибирання невеликого приміщення, будинку.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: