|
Серверіи з технічним супроводом
|
|
| robertoo11 | Дата: Понедельник, 17.07.2023, 14:20:05 | Сообщение # 1 |
 Заглянул на огонек
Статус: Offline
| Привіт, я нещодавно почув про існування серверів з адміністратором і технічним супроводом, і зараз я стою перед питанням вибору відповідного рішення. Я розумію, що наявність фахівців, які займаються підтримкою та обслуговуванням сервера, може істотно полегшити мою роботу. Однак, у мене виникає сумнів щодо того, який із варіантів буде кращим для моїх потреб.
|
| |
|
|
| martinharris | Дата: Понедельник, 17.07.2023, 18:52:38 | Сообщение # 2 |
 Заглянул на огонек
| Доброго дня, якщо ви шукаєте надійне і професійне рішення з повним адміністративним і технічним супроводом сервера, я рекомендую звернути увагу на компанію GMHOST. У них пропонується послуга керованих серверів (managed servers), яка охоплює не тільки сам сервер, а й виділену команду фахівців, готових допомогти в будь-яких питаннях. Вони піклуються про налаштування, оновлення та безпеку сервера, а також про розв'язання проблем, що виникають у процесі роботи. Cервер з адміністратором і технічним супроводом ви можете знайти на сайті https://gmhost.ua/uk/managed-servers.
|
| |
|
|
| Susan | Дата: Понедельник, 17.07.2023, 19:08:31 | Сообщение # 3 |
 Заглянул на огонек
| Доброго дня! Дякую за рекомендацію. Інформація, яку ви надали, звучить дуже корисною для тих, хто шукає надійне і професійне рішення з адміністративним і технічним супроводом сервера.
|
| |
|
|