[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Работу
парикДата: Пятница, 04.08.2023, 18:31:18 | Сообщение # 1
VIP ЭЛИТА
Награды: 0
Статус: Offline
Здравствуйте! Я хотел бы узнать, где можно найти работу в США? Я уже давно мечтаю переехать туда, но не знаю с чего начать. Я слышал, что там очень большой выбор вакансий и высокие зарплаты. Но каким образом можно узнать о таких возможностях?

EnemyДата: Пятница, 04.08.2023, 19:59:52 | Сообщение # 2
VIP ЭЛИТА
Если ты хочешь найти работа в США для русскоязычных https://rusrek.com/mall/job_help_wanted-b381934_0-ru/ я могу порекомендовать тебе сайт rusrek.com. На этом ресурсе есть специальный раздел, где ты можешь найти много интересных предложений. Здесь ты найдешь вакансии разной сложности и направленности: от офисных работ до работы в сфере услуг. Сайт удобен тем, что позволяет искать работу по городам США и дает подробную информацию о каждом объявлении. Так что, если ты хочешь найти работу в США для русскоязычных, рекомендую заглянуть на rusrek.com и начать свой поиск прямо сейчас.

гульчитайДата: Понедельник, 20.11.2023, 21:35:55 | Сообщение # 3
Элита КЭМТа
Сьогодні я стою перед найбільшою загадкою нашого часу - де краще всього шукати роботу? Мені, як прихильнику пригод, хочеться відкрити нові горизонти та відправитися в щось цікаве. Може, моя наступна робота чекає мене на далекому острові або в таємній лабораторії під землею? Як вибрати ідеальне місце для пошуку?

страусДата: Понедельник, 20.11.2023, 21:38:04 | Сообщение # 4
VIP ЭЛИТА
Я розумію ваше бажання відкривати нові горизонти, але пам'ятайте, що професійний успіх також залежить від обґрунтованих виборів. Я б рекомендував звернути увагу на вакансії компанії Галактика https://galaktica.io/ . На їхньому сайті ви знайдете різноманітні можливості для розвитку кар'єри. Ця компанія славиться своєю інноваційністю і відкритістю до нових ідей. Спробуйте реагувати на вакансії, якщо ваші цілі та навички відповідають їхнім вимогам. Нехай ваша наступна пригода розпочнеться зі стабільної та перспективної роботи.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: