| megadad | Дата: Понедельник, 18.03.2024, 13:49:33 | Сообщение # 1 |
 Заглянул на огонек
Статус: Offline
| Усім привіт! Хочу порекомендувати цей центр тому що у мене була біда і мій знайомий дизайнер просто привів мене туди, колись давним давно мене познайомили з "феном".. я дуже стидаюся наразі про це говорити але у центрі реабілітації https://evolution.org.ua/ наркозалежних я зміг відновитися та перестати вживати бо весь час я самотужки зав'язував але це тривало максимум 1-2 місяці а потім знову і знову я повертався до вживання і пропадав на декілька днів або неділь.. коротше кажучи, вони мене витягнули і зробили нереальне за що я їм дуже вдячний! Наразі працюю і займаюся спортом та веду здоровий спосіб життя, набрав 7 кілограм та почав зустрічатися з дівчиною. Дуже рекомендую завдяки гарному відношенню - тепер у мене це як нова сім'я. Ходимо грати у футбол та збираємося за чаєм на дружні посиденьки!
Якщо у вас або родичів є така сама проблема, не тяніть - йдіть у центр Єволція і вам допоможуть! Можливо познайомимся з вами вживу на терапії або за грою у футбол або під час подорожі наприклад у Карпатах. Усім міцного психічного здоров'я бажаю та наснали подолати залежніть(будь-яку) !
Сообщение отредактировал megadad - Понедельник, 18.03.2024, 14:01:09 |
| |
|
|