|
Імплантація зубів
|
|
| ПавелГущин | Дата: Среда, 17.07.2024, 09:41:51 | Сообщение # 1 |
 VIP ЭЛИТА
Статус: Offline
| Мені потрібно зробити імпланти, але я навіть не знаю до якого спеціаліста піти
|
| |
|
|
| ПавелГущин | Дата: Воскресенье, 28.07.2024, 22:28:07 | Сообщение # 2 |
 VIP ЭЛИТА
| чекаю
Сообщение отредактировал ПавелГущин - Воскресенье, 28.07.2024, 22:28:21 |
| |
|
|
| НазарХлебников | Дата: Воскресенье, 28.07.2024, 22:28:47 | Сообщение # 3 |
 VIP ЭЛИТА
| Моя історія почалася з того, що я довго вагався щодо вибору клініки. Після численних пошуків і відгуків я вирішив довіритися Vidnova https://vidnova.ua/implantatsiya-zubov.html На першій консультації лікарі детально пояснили весь процес, провели необхідні обстеження і відповіли на всі мої запитання, що одразу вселило в мене довіру. Процедура пройшла безболісно і досить швидко. Мене приємно здивував професіоналізм персоналу і сучасне обладнання клініки. Після встановлення імплантів я отримав детальні рекомендації по догляду і постійну підтримку від лікарів. Тепер я можу спокійно посміхатися і не переживати за здоров’я своїх зубів.
|
| |
|
|
| Korovka33 | Дата: Понедельник, 01.12.2025, 16:22:58 | Сообщение # 4 |
 VIP ЭЛИТА
| Коли мова про естетику усмішки, то часто постає питання: що краще зробити спершу - вирівнювання зубів чи імплантація зуба https://maps.app.goo.gl/hidTjink1CvnevWz9 ? Сучасні лікарі зазвичай радять починати з ортодонтичного лікування, щоб потім правильно встановити імплантати. Обидві процедури потребують ретельного планування та досвідчених фахівців. На сайті стоматологічної клініки Dental-Art можна знайти поради щодо вибору ортодонта й підготовки до імплантації. Головне - не відкладати візит до стоматолога, адже навіть невеликі порушення прикусу можуть впливати на здоров’я зубів у майбутньому.
|
| |
|
|
| Gura | Дата: Понедельник, 08.12.2025, 02:19:37 | Сообщение # 5 |
 Задержался на форуме
| Ясно
|
| |
|
|