[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Інтернет магазин інтимних товарів
SavenkovДата: Четверг, 12.12.2024, 14:12:37 | Сообщение # 1
Свой
Награды: 0
Статус: Offline
У мене таке питання, зараз є багато різних магазинів, де можна інтимні іграшки купити. Порадьте, який секс шоп краще відвідати?

deaconДата: Четверг, 12.12.2024, 14:26:38 | Сообщение # 2
Элита КЭМТа
Я можу порадити сучасний інтернет магазин інтимних товарів https://sextop.com.ua/ua/ який пропонує широкий асортимент товарів для дорослих. Ми вже кілька разів робили тут покупки і кожен раз були приємно здивовані якістю продукції і різноманітністю вибору. Особливо хочеться відзначити фалоімітатор і еротичну білизну, які ми придбали в цьому магазині. Ці речі додали нових відчуттів в наші інтимні ігри, і ми відчули себе як в перший раз. Тепер ми завжди купуємо товари для дорослих тільки в цьому магазині, щоб урізноманітнити наші постільні сцени. Ми в повному захваті від якості продукції і великого асортименту.

MarisaДата: Вторник, 04.11.2025, 02:33:12 | Сообщение # 3
Элита сайта
Цитата Savenkov ()
У мене таке питання, зараз є багато різних магазинів, де можна інтимні іграшки купити. Порадьте, який секс шоп краще відвідати?

Купувала в секс шопі Перчинка масажну свічку з ароматом ванілі та лубрикант із розігріваючим ефектом — хотіла додати романтики у вечір із коханим. Все прийшло швидко, красиво й анонімно запаковано, навіть запах через коробку трохи відчувався 😍 Свічка тане ніжно, перетворюючись на теплу олію, а лубрикант справді робить дотики яскравішими. Перчинка справила дуже приємне враження — видно, що в них не просто магазин, а місце, де дбають про емоції.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: