[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Де можна замовити футболки для нанесення логотипу?
LiraДата: Воскресенье, 26.01.2025, 17:30:47 | Сообщение # 1
VIP ЭЛИТА
Награды: 0
Статус: Offline
Потрібно замовити футболки для нанесення логотипу компанії. Шукаю надійну компанію, яка може виготовити якісні футболки під нанесення. Які варіанти ви рекомендуєте і на що варто звернути увагу при виборі?

ЛилианнаДата: Четверг, 30.01.2025, 22:05:53 | Сообщение # 2
Элита КЭМТа
Я раджу звернутися до компанії "Твій Дизайн" для замовлення футболок під нанесення логотипу https://print-logotip.com.ua/p1733675-futbolki-pod-nanesenie.html  Ми вже не раз замовляли в них рекламну продукцію, і завжди були задоволені якістю. Вони використовують якісні методи нанесення, і логотипи виходять чіткими, яскравими та довговічними. Всі футболки, які ми замовляли, мали відмінну якість тканини, і  логотип виглядав професійно. Це справжні фахівці у своїй справі, і я завжди звертаюся до них, коли потрібна рекламна продукція.

Сообщение отредактировал Лилианна - Четверг, 30.01.2025, 22:46:27

AillДата: Пятница, 07.03.2025, 13:22:47 | Сообщение # 3
VIP ЭЛИТА
Привіт! А де я можу замовити вишивку логотипа на корпоративних футболках?

BeleshДата: Пятница, 07.03.2025, 15:41:23 | Сообщение # 4
VIP ЭЛИТА
Ми замовляли вишивку логотипу на спеціалізованому одязі для персоналу кафе https://packotek.com.ua/vyshyvka-lohotypiv/ Якість виконання – на вищому рівні! Логотип на кожному елементі вишито чітко та акуратно. Спеціалісти Пакотек точно врахували наші побажання, навіть допомогли обрати найкращий тип ниток для тканини, щоб вишивка була яскравою та стійкою. Вже після кількох прань ми переконалися, що робота зроблена бездоганно – логотип залишився таким самим, як і при отриманні виробів. Щиро дякуємо за таку чудову роботу!

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: