|
Чи допомагає міноксидил для бороди?
|
|
| Армерик | Дата: Воскресенье, 23.02.2025, 20:19:56 | Сообщение # 1 |
 Местный
Статус: Offline
| Привіт усім! Маю таке питання: чи дійсно міноксидил може допомогти зростанню бороди? Я чула багато суперечливих відгуків і не знаю, чи варто його використовувати. У когось був досвід? Як він працює на практиці? І чи є якісь побічні ефекти, про які слід знати перед використанням? Я б хотіла отримати реальні відгуки, щоб розібратися в цьому питанні, бо для мене це важливо. Сподіваюся на вашу допомогу!
|
| |
|
|
| Рафсин | Дата: Вторник, 25.02.2025, 01:06:00 | Сообщение # 2 |
 Местный
| Я також спробував міноксидил, але результат не був таким швидким. Можливо, я використовую його неправильно або просто моя шкіра не так чутлива до цього засобу. Однак після кількох місяців стало помітно, що борода стала більш густою. Є один момент, який варто зазначити: важливо бути терплячим, оскільки результати з’являються не одразу, і вони можуть бути різними у різних людей. Важливо не забувати про правильне використання та догляд за шкірою, щоб уникнути будь-яких неприємних наслідків.
|
| |
|
|
| Масик | Дата: Вторник, 25.02.2025, 01:17:34 | Сообщение # 3 |
 Задержался на форуме
| Я почав використовувати міноксидил для бороди https://minoxidil.com.ua/ua/minoxidil-dlya-borody приблизно три місяці тому. На самому початку не було помітних змін, але через кілька тижнів побачив перші результати. Тонкі волоски стали товстішими, а на місцях, де не було волосся, почали з’являтися нові. Що стосується побічних ефектів, то я не відчував нічого серйозного. Лише трохи сухість шкіри, але я використовую зволожуючий крем. Загалом, я задоволений результатами і продовжую використовувати. Думаю, що це індивідуально, але мені допомогло.
|
| |
|
|