[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Реабілітація після ампутації
evandukeДата: Среда, 19.03.2025, 13:57:25 | Сообщение # 1
Местный
Награды: 0
Статус: Offline
Привіт! Хотів би дізнатися більше про громадську організацію "Fizio". Я недавно натрапив на їх сайт, і вони виглядають досить цікавими, особливо в плані реабілітації після травм та операцій. Мене цікавить, що саме вони пропонують в рамках реабілітації пацієнтів, і які методи використовують. Чи є у вас досвід співпраці з цією організацією, і чи можна отримати допомогу, якщо я, наприклад, маю травму після аварії чи операції? Дякую за будь-яку інформацію!

tbes50203Дата: Среда, 19.03.2025, 19:50:14 | Сообщение # 2
Задержался на форуме
Я мала можливість працювати з організацією https://fizio.ua/reabilitacija-posle-amputacii/ тому можу поділитися досвідом. Вони справді дуже професіонали у своєму напрямку. Це не просто фізіотерапевти, а ціла команда, яка працює за комплексним підходом, враховуючи всі аспекти реабілітації. Для них важливо не тільки допомогти відновити фізичну функцію, а й забезпечити психологічну підтримку пацієнтів. Особливо це актуально після великих травм або операцій, коли люди часто переживають депресію чи стрес. З особистого досвіду можу сказати, що вони використовують широкий спектр методів: від класичної фізіотерапії до новітніх реабілітаційних технік, таких як лікувальний масаж, заняття на тренажерах, які стимулюють м’язи, водні процедури, а також електротерапія для поліпшення кровообігу та зменшення болю. Вони працюють не лише з фізичними наслідками травм, але й активно допомагають людям адаптуватися до нових умов життя після операцій. Також важливо, що "Fizio" має індивідуальний підхід до кожного пацієнта. Вони складають план реабілітації, що включає не тільки фізіотерапевтичні вправи, але й психологічну допомогу, бо багато пацієнтів, після складних операцій або травм, мають емоційні труднощі, що також впливають на процес відновлення. Вони працюють з пацієнтами на всіх етапах відновлення: після хірургічного втручання, через період протезування і до повного адаптаційного етапу. Це дуже важливо, оскільки без комплексного підходу складно досягти успіху.

thiefcrazy98Дата: Среда, 19.03.2025, 23:44:06 | Сообщение # 3
Задержался на форуме
"Fizio" дійсно має дуже професійний підхід до реабілітації. Я також знаю людей, які проходили реабілітацію в цій організації, і вони залишилися дуже задоволені результатами. Вони спеціалізуються не лише на фізіотерапії, а й на реабілітації після важких операцій чи травм, таких як ампутація або травми спини. Це справжня команда, яка працює разом, щоб допомогти людині повернутися до нормального життя.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: