[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Наскільки складно зробити ремонт самому?
SushiДата: Вторник, 19.08.2025, 21:33:44 | Сообщение # 1
Местный
Награды: 0
Статус: Offline
Часто замислююся, чи варто самому братися за ремонт у квартирі. Начебто руки з правильного місця, але страшно облажатися з якимись критичними етапами типу проводки чи гіпсокартону. Та й часу обмаль. Хто пробував сам усе тягнути, реально це чи краще наймати бригаду?

TeherovДата: Вторник, 19.08.2025, 21:35:28 | Сообщение # 2
Местный
Ремонт власними руками - це виклик, але й крутий досвід. Ми з дружиною так робили в новобудові, шпалери, ламінат, стеля, усе самі. Поки не дійшли до сантехніки й електрики, там уже викликали фахівців. Скажу чесно, зекономити вийшло, але витратили купу нервів і часу, особливо коли виявлялося, що стіна крива, або щось не по рівню вийшло, і доводилося переробляти. Якщо не гориш цим процесом, то краще подумати двічі.

SushiДата: Вторник, 19.08.2025, 21:36:18 | Сообщение # 3
Местный
У мене якраз така ситуація, люблю щось зробити сам, але боюсь, що десь помилюся, і тоді ще більше переплачу. А ще хвилює якість, не хочеться, щоб через рік усе відвалилось. І от думаю, може краще базові речі самому, а на складне все ж викликати когось досвідченого.

MonikLosДата: Вторник, 19.08.2025, 21:40:47 | Сообщение # 4
Местный
Цитата Sushi ()
У мене якраз така ситуація, люблю щось зробити сам, але боюсь, що десь помилюся, і тоді ще більше переплачу. А ще хвилює якість, не хочеться, щоб через рік усе відвалилось. І от думаю, може краще базові речі самому, а на складне все ж викликати когось досвідченого.
Ого, скільки знайомого у ваших словах. У мене так само починалося, хотів усе сам, а потім прийшло розуміння, час - це теж гроші. Та й досвідчені майстри реально зекономлять не тільки нерви, а й уникнуть помилок, які потім будуть коштувати втридорога. До речі, раджу глянути перевірену  будівельну компанію https://sargon.com.ua/ з Харкова Sargon. У них за плечима 25 зданих об’єктів - житло, індустріальні проєкти, навіть реконструкція ліцеїв і ТЕЦ. Команда з 27 фахівців, є всі потрібні ліцензії СС2 і СС3, працюють по всій Україні. Вони беруться за ремонт, проєктування, монтаж, навіть благоустрій. І головне роблять якісно, бо контролюють усе від початку до здачі об’єкта. Якщо хочеш результат без експериментів над власною оселею, то краще довіритися тим, хто вже будував не один десяток проєктів.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: