[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Ідеальний комфорт для дому — мій досвід з одягом Roksana
makaroha99Дата: Пятница, 10.10.2025, 20:16:38 | Сообщение # 1
Свой
Награды: 0
Статус: Offline
Нещодавно замовила собі домашній одяг Roksana на сайті https://milashop.com.ua/ua/roksana/ і чесно — я в захваті! Нарешті знайшла речі, які поєднують у собі стиль, затишок і якість.

Бренд Roksana — український виробник, і це одразу відчувається: речі добре продумані, акуратно пошиті, тканини приємні до тіла. Знаючи, що вони використовують турецький трикотаж високої якості та мають команду досвідчених дизайнерів, не дивно, що одяг виглядає модно і носиться з задоволенням.

Я замовила комплект для дому — легку кофту і штани з м’якого трикотажу. Сидить чудово, нічого не тисне, матеріал дихає, і навіть після прання все виглядає як нове. У такому одязі приємно і відпочивати, і зустрічати гостей — комфорт і краса в одному.

Окремо хочу відзначити сервіс Milashop — швидка доставка, уважні менеджери, які допомогли з розміром і відповіли на всі питання. Дуже приємно мати справу з таким магазином.

Якщо шукаєте зручний і якісний домашній одяг українського виробника, обов’язково зверніть увагу на Roksana. Тепер це мій улюблений бренд для затишку вдома

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: