[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Знайшов аромат, який “чіпляє” — ділюсь рекомендацією!
makaroha99Дата: Пятница, 24.10.2025, 14:32:49 | Сообщение # 1
Свой
Награды: 0
Статус: Offline
Привіт, друзі! 😊
Вирішив змінити парфуми, але не хочу переплачувати за бренд і красиву коробку. Цікавлять саме парфуми на розлив — щоб аромат був якісний, стійкий і не зникав через пів години. Може, підкажете, де варто шукати?

YAROSLAWДата: Пятница, 24.10.2025, 14:33:52 | Сообщение # 2
Задержался на форуме
О, я нещодавно теж шукав щось подібне і можу порадити від душі — парфуми на розлив від ParfuMiy https://parfumiy.store/rozlyvni-parfumy/. Це український бренд, який робить акцент на якості: використовують французькі ароматичні олії, тож запахи дійсно вишукані, глибокі й довго тримаються.
Французька парфумерія вже десятиліттями вважається еталоном стилю. Саме Франція подарувала світові культові бренди — Chanel, Dior, Guerlain. І ParfuMiy, по суті, бере за основу ті ж ноти, але пропонує їх у форматі парфумів на розлив — простіший флакон, але така ж розкіш у звучанні.
Я замовив собі кілька ароматів — один повсякденний, інший більш вечірній. Результат перевершив очікування: аромат тримається цілий день, а навколишні постійно питають, чим це так приємно пахне 😊 І найприємніше — не потрібно платити “за ім’я”, лише за сам аромат.

makaroha99Дата: Пятница, 24.10.2025, 14:36:20 | Сообщение # 3
Свой
Цитата YAROSLAW ()
О, я нещодавно теж шукав щось подібне і можу порадити від душі — парфуми на розлив від ParfuMiy https://parfumiy.store/rozlyvni-parfumy/. Це український бренд, який робить акцент на якості: використовують французькі ароматичні олії, тож запахи дійсно вишукані, глибокі й довго тримаються.Французька парфумерія вже десятиліттями вважається еталоном стилю. Саме Франція подарувала світові культові бренди — Chanel, Dior, Guerlain. І ParfuMiy, по суті, бере за основу ті ж ноти, але пропонує їх у форматі парфумів на розлив — простіший флакон, але така ж розкіш у звучанні.
Я замовив собі кілька ароматів — один повсякденний, інший більш вечірній. Результат перевершив очікування: аромат тримається цілий день, а навколишні постійно питають, чим це так приємно пахне 😊 І найприємніше — не потрібно платити “за ім’я”, лише за сам аромат.
Вау, дякую! Ти переконав мене спробувати. Обов’язково перегляну сайт — звучить як чудове співвідношення ціни та якості.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: