|
Знайшов аромат, який “чіпляє” — ділюсь рекомендацією!
|
|
| makaroha99 | Дата: Пятница, 24.10.2025, 14:32:49 | Сообщение # 1 |
 Свой
Статус: Offline
| Привіт, друзі! 😊 Вирішив змінити парфуми, але не хочу переплачувати за бренд і красиву коробку. Цікавлять саме парфуми на розлив — щоб аромат був якісний, стійкий і не зникав через пів години. Може, підкажете, де варто шукати?
|
| |
|
|
| YAROSLAW | Дата: Пятница, 24.10.2025, 14:33:52 | Сообщение # 2 |
 Задержался на форуме
| О, я нещодавно теж шукав щось подібне і можу порадити від душі — парфуми на розлив від ParfuMiy https://parfumiy.store/rozlyvni-parfumy/. Це український бренд, який робить акцент на якості: використовують французькі ароматичні олії, тож запахи дійсно вишукані, глибокі й довго тримаються. Французька парфумерія вже десятиліттями вважається еталоном стилю. Саме Франція подарувала світові культові бренди — Chanel, Dior, Guerlain. І ParfuMiy, по суті, бере за основу ті ж ноти, але пропонує їх у форматі парфумів на розлив — простіший флакон, але така ж розкіш у звучанні. Я замовив собі кілька ароматів — один повсякденний, інший більш вечірній. Результат перевершив очікування: аромат тримається цілий день, а навколишні постійно питають, чим це так приємно пахне 😊 І найприємніше — не потрібно платити “за ім’я”, лише за сам аромат.
|
| |
|
|
| makaroha99 | Дата: Пятница, 24.10.2025, 14:36:20 | Сообщение # 3 |
 Свой
| Цитата YAROSLAW (  ) О, я нещодавно теж шукав щось подібне і можу порадити від душі — парфуми на розлив від ParfuMiy https://parfumiy.store/rozlyvni-parfumy/. Це український бренд, який робить акцент на якості: використовують французькі ароматичні олії, тож запахи дійсно вишукані, глибокі й довго тримаються.Французька парфумерія вже десятиліттями вважається еталоном стилю. Саме Франція подарувала світові культові бренди — Chanel, Dior, Guerlain. І ParfuMiy, по суті, бере за основу ті ж ноти, але пропонує їх у форматі парфумів на розлив — простіший флакон, але така ж розкіш у звучанні. Я замовив собі кілька ароматів — один повсякденний, інший більш вечірній. Результат перевершив очікування: аромат тримається цілий день, а навколишні постійно питають, чим це так приємно пахне 😊 І найприємніше — не потрібно платити “за ім’я”, лише за сам аромат. Вау, дякую! Ти переконав мене спробувати. Обов’язково перегляну сайт — звучить як чудове співвідношення ціни та якості.
|
| |
|
|