| Teddi | Дата: Пятница, 19.12.2025, 13:11:52 | Сообщение # 1 |
 VIP ЭЛИТА
Статус: Offline
| Привіт, земляки! Хто нещодавно добирався з Кривого Рогу до Щецина? Це ж через всю Польщу їхати, майже до моря. Чи реально витримати таку дорогу автобусом без пересадок? Боюся, що ноги затерпнуть і спина відвалиться. Підкажіть, як краще спланувати поїздку, що брати з собою і яким перевізником їхати, щоб автобус був хоч трохи комфортним для такого марафону?
|
| |
|
|
| Nans | Дата: Пятница, 19.12.2025, 13:34:40 | Сообщение # 2 |
 VIP ЭЛИТА
Статус: Offline
| Привіт! Розумію твої побоювання, дорога справді неблизька, я їхав майже півтори доби. Але прямий рейс — це все одно краще, ніж тягати валізи на пересадках у Львові чи Варшаві, особливо якщо їдеш з важкими сумками. Головне — правильно підготуватися: візьми зручне взуття (крокси або тапочки), подушку під шию і плед. Щодо перевізника, то я обрав Кривий Ріг Щецин автобус https://prostobus.net/reys/kryvyj-rig-shheczyn/, і не пошкодував. У них на цьому маршруті стоять досить зручні автобуси, крісла нормально відкидаються, і місця для ніг вистачає навіть мені з моїм зростом. Водії робили зупинки кожні 4 години на нормальних заправках, де можна було поїсти і розім'ятися. Тож налаштовуйся на довгу подорож, качай фільми і їдь спокійно.
|
| |
|
|