[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Scanbe: чи показує реальні дані про нерухомість, чи є сенс п
МасикДата: Понедельник, 16.03.2026, 16:27:21 | Сообщение # 1
Задержался на форуме
Награды: 0
Статус: Offline
Всім доброго дня! Зараз вибираю квартиру і зіткнувся з питанням перевірки документів. Хочу використати онлайн-сервіс Scanbe, щоб перевірити інформацію про нерухомість. Але не впевнений, чи варто платити за це, чи показує він реальні дані, чи інформація на сайті відповідає дійсності на даний момент? Може хтось вже користувався, що можете сказати?

РафсинДата: Вторник, 17.03.2026, 01:52:00 | Сообщение # 2
Местный
Важливість перевірки нерухомості перед покупкою важко переоцінити, адже ризик втратити гроші чи отримати проблеми з документами досить високий. На жаль, в Україні існує багато шахраїв, які наживаються на довірливих покупцях. Тому, пильність та ретельна перевірка - запорука успішної угоди.

АрмерикДата: Вторник, 17.03.2026, 01:52:29 | Сообщение # 3
Местный
Я перевіряв квартиру через Scanbe перед тим, як внести завдаток. Загалом, сервіс дав мені базову інформацію про власника, наявність обтяжень та арештів. Але потрібно розуміти, що це не є повноцінна юридична перевірка. Я все одно рекомендую звернутися до юриста, щоб він ретельно проаналізував всі документи. Якщо хочете дізнатися, що саме показує Scanbe https://scanbe.io/properties там є багато інфи по вашому запиту, тож думаю незадоволеним вми не залишитесь

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: