| Valeriy12 | Дата: Понедельник, 18.05.2026, 07:59:11 | Сообщение # 1 |
 Элита КЭМТа
Статус: Offline
| Чесно кажучи, довго вагався, чи варто взагалі зв’язуватися з цією темою, поки не зіткнувся з реальною проблемою на роботі. У нас на підприємстві почали зникати кошти з підзвітних сум, і підозра впала одразу на кількох перевірених хлопців, з якими я пропрацював не один рік. Звичайні бесіди та «розбори польотів» ні до чого не привели – кожен стояв на своєму, і атмосфера стала гнилою, дружній колектив перетворився на зграю вовків. Тоді керівництво запропонувало звернутися до фахівців із «Формули Істини» https://polygraph-ukraine.com.ua/ і я, як людина радянської закалки, спочатку крутив пальцем біля скроні. Але процедура виявилася абсолютно професійною, без дурнуватих дротів, як у дешевих детективах. Поліграф виявив не того, на кого всі думали, а зовсім іншу людину, яка майстерно грала роль «святого». Зараз у нас порядок, винний звільнився, а решта пройшли перевірку та продовжують працювати. Скажу так: це не розвага і не тортури, а найчесніший інструмент, який я бачив за 20 років роботи. Якщо вам є що втрачати, краще заплатити за правду один раз, ніж потім розгрібати наслідки чужої брехні.
|
| |
|
|