[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Большая квартира
ShanHayДата: Четверг, 19.08.2021, 18:50:18 | Сообщение # 1
Элита форума
Награды: 0
Статус: Offline
А кто мне хорошую, просторную квартиру для семьи посоветует в Киеве? Вот только чтобы во дворе какие-то площадки были чтобы с детьми гулять.

TrukuTnykДата: Среда, 01.09.2021, 08:55:32 | Сообщение # 2
Элита сайта
Цитата ShanHay ()
А кто мне хорошую, просторную квартиру для семьи посоветует в Киеве? Вот только чтобы во дворе какие-то площадки были чтобы с детьми гулять.

Покажу вам дуже гарні 4-кімнатні квартири https://rybalsky.com.ua/kvartira/chetirehkomnatnaya/ у ЖК Рибальський. Ми для себе таку обрали бо у нас також двоє діток і хотіли щоб у кожного була своя кімната. Тут двір закритий, охорона і просто так на територію не потрапити, машин немає то ж дітям бігати безпечно, є різні кафе, і навіть школа хто не бажає десь далеко возити діток.

nightДата: Среда, 29.05.2024, 14:46:03 | Сообщение # 3
VIP ЭЛИТА
Переїжджаю до нового міста через роботу та шукаю своє житло. Де можна знайти інформацію про новобудови та квартири, які можна купити прямо зараз?

fullishДата: Среда, 29.05.2024, 15:28:14 | Сообщение # 4
VIP ЭЛИТА
Мати власне житло - це крок, котрий розширює мої фінансові горизонти. Інвестування у нерухомість столиці України обіцяє високий дохід та збільшення мого капіталу у майбутньому. Думаю, що рішення купити квартиру в Києві https://build.kovalska.com/apartment тут дало мені впевненість у надійності моїх інвестицій. Це також відкриває переді мною нові можливості для отримання прибуткового доходу через оренду нерухомості. Крім того, наявність власного житла у столиці створює комфорт та впевненість у майбутньому. Це стратегічне рішення, яке наближає мене до фінансової незалежності та стабільності.

AillДата: Четверг, 28.11.2024, 12:26:40 | Сообщение # 5
VIP ЭЛИТА
Нам тоже нужна была большая квартира, поскольку помимо двух детей сейчас живем еще и с моей мамой. Ценник за квадратный метр подошел в София сити, видимо из-за того, что есть  продажа двухуровневых квартир тут и можно круто спланировать пространство за счет второго яруса, который рассчитан для сна.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: