[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Все ФОРУМы » Форум КЭМТ » Знакомимся и общаемся » На яких умовах виводяться виграші з клубу Pin Up?
На яких умовах виводяться виграші з клубу Pin Up?
lala3Дата: Среда, 10.03.2021, 16:17:22 | Сообщение # 1
Местный
Группа: Пользователи
Сообщений: 14
Награды: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
Виведення коштів відкривається після досягнення порога в 300 рублів. Це не єдина вимога з боку адміністрації https://pinup-official.com.ua/ казино пін уп. Гемблеру потрібно підтвердити відповідність ряду умов:

Відсутність активних бонус-опцій. Програма заохочень включає регулярні і разові акції клієнт клубу може запустити відразу кілька. Поки бонус числиться в якості активного, кошти на акаунті заморожуються. Завдання гравця-встигнути відіграти бонус протягом 72 годин.

Верифікація даних. Навіть висновок мінімальної суми в 300 руб.неможливий, якщо Відвідувач не підтвердив своє реальне існування. Робиться це через передачу сканів паспорта. Сторінки документа фотографуються і завантажуються в чат Підтримки. Співробітникам закладу знадобиться близько 3-4 днів на перевірку інформації.

Добовий ліміт. Виграш з одного обертання в прогресивних емуляторах може перевищувати 500000 руб.і більше. У день більше 300000 запросити на висновок не можна. У цьому випадку сума ділиться на кілька транзакцій, які відправляються в обробку по черзі.

Дотримання правил чесної гри. Якщо гравець зареєстрував другий аккаунт або спробував зламати автомати, адміністрація має право відмовити у виплаті виграшу і заблокувати профіль гемблера.
 
Все ФОРУМы » Форум КЭМТ » Знакомимся и общаемся » На яких умовах виводяться виграші з клубу Pin Up?
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: