Стрес та тривога
|
|
Olleg | Дата: Четверг, 30.01.2025, 18:21:04 | Сообщение # 1 |
 Свой
Статус: Offline
| Через стрес та тривогу я практично перестав спати. Це вплинуло на мою роботу, адже я не можу нормально працювати. Також я сильно схуд, втратив бажання будь-що робити. Звернувся до спеціалістів, вони мені приписали препарат КБД. Однак виникають певні сумніви, чи варто починати його вживати, адже може виникнути звикання. Яка ваша думка стосовно цього?
|
|
| |
KirRil | Дата: Четверг, 30.01.2025, 18:28:07 | Сообщение # 2 |
 Элита форума
| Напевне більшість людей на вашому місці почали б вагатися. Але скажу вам точно, що якщо ви будете дотримуватися рецепту, який приписав лікар, то нічого такого не станеться. Головне себе контролювати. Звичайно, спочатку це складніше, але потім стане набагато легше і ви нарешті зможете виспатися. А щоб ознайомитися із цією темою із наукової точки хору, раджу прочитати статі про канабідіол тут https://www.cbdoil.com.ua/користь-кбд-як-канабідіол-підтримує-з/
|
|
| |
Olleg | Дата: Четверг, 30.01.2025, 18:31:19 | Сообщение # 3 |
 Свой
| Зрозумів вашу думку і справді надіюся, що таке лікування буде ефективним. Бо навіть не можу уявити, що можу бути далі. Оскільки я фізично і морально виснажений.
|
|
| |
Nasarii | Дата: Вторник, 18.02.2025, 00:46:37 | Сообщение # 4 |
 Друг
| Розумію твої переживання, стрес і тривога можуть серйозно вплинути на здоров'я. Щодо препарату КБД, є багато досліджень, що підтверджують його ефективність у зниженні рівня тривоги та поліпшенні сну. Водночас важливо, щоб його призначення було під наглядом лікаря. Якщо є сумніви, можливо, варто проконсультуватися ще з одним фахівцем, аби бути впевненим у безпечності такого лікування. Звикання дійсно може статися при тривалому використанні, тому важливо дотримуватися рекомендацій лікаря та не перевищувати дозу.
|
|
| |