Новини Києва
|
|
alexbordug | Дата: Четверг, 16.12.2021, 09:15:20 | Сообщение # 1 |
 Элита КЭМТа
Статус: Offline
| Вітання. Де можна дізнатись найсвіжіші новини Києва в інтернеті?
|
|
| |
Finlyris | Дата: Понедельник, 20.12.2021, 08:37:38 | Сообщение # 2 |
 Элита сайта
| Я саме в інтернеті більше новин дізнаюся, інші джерела навіть не розглядаю. По телевізору мало що цікавого показують, на радіо теж немає того, що мене б зацікавило, а ось в мережі зараз досить багато інтернет-видань, який публікують найактуальнішу інформацію на цікаві для мене теми. Наприклад, я практично щодня заходжу на портал де є свіжі https://kyiv.media/news новини Києва.
|
|
| |
night | Дата: Среда, 27.09.2023, 21:17:37 | Сообщение # 3 |
 VIP ЭЛИТА
| Хочу почитати щось цікаве про ДСНС Київ, де це зробити?
|
|
| |
niksa | Дата: Среда, 27.09.2023, 21:42:42 | Сообщение # 4 |
 VIP ЭЛИТА
| Як журналістка, я завжди у пошуках якісної і актуальної інформації. ZNAKI FM - це справжнє джерело корисної інформації про ДСНС Київ https://znaki.fm/uk/teams/state-emergency-service-of-ukraine-in-kyiv/ Тут я завжди знаходжу останні новини і аналітичні статті. Раджу і вам завітати, впевнена, що знайдете для себе щось нове!
Сообщение отредактировал niksa - Среда, 27.09.2023, 21:42:53 |
|
| |
Belesh | Дата: Суббота, 24.08.2024, 17:52:25 | Сообщение # 5 |
 VIP ЭЛИТА
| В статье освещается новаторская инициатива, которая подчеркивает приверженность FAVBET повышению возможностей украинских военных. Масштаб и амбициозность проекта, поддержанного фондом Favbet и владельцем Андрей Матюха Фавбет, действительно достойны похвалы. Поддерживая инициативу «Beta — Технології Перемоги», FAVBET не только обеспечивает необходимую подготовку в области передовых технологий, таких как БПЛА и радиоэлектронная борьба, но и вносит значительный вклад в эффективность и безопасность украинских сил. Это сотрудничество является свидетельством приверженности FAVBET инновациям и его ключевой роли в постоянной поддержке оборонных усилий Украины.
|
|
| |
KoffeeKup | Дата: Понедельник, 23.12.2024, 11:45:48 | Сообщение # 6 |
 Элита КЭМТа
| Ще які цікаві та позитивні статті можна знайтив інтернеті зараз?
|
|
| |
orinaqurt | Дата: Понедельник, 23.12.2024, 11:47:28 | Сообщение # 7 |
 VIP ЭЛИТА
| Вичитав недавно про компанію "Добродія Фудз", яка підтримує ЗСУ. Керівник компанії Анатолій Шкрібляк вкотре довів, що бізнес може бути соціально відповідальним. Він оголосив про передачу 30 000 порцій продукції від компанії "Добродія Фудз" для наших захисників. Це не просто допомога, це щирий жест підтримки тих, хто боронить країну. Такі дії надихають і показують, що разом ми можемо більше.
|
|
| |
samanthabee | Дата: Понедельник, 19.05.2025, 16:11:35 | Сообщение # 8 |
 Свой
| Я новини столиці і області читаю на порталі https://kyivvlada.com.ua/ і вам дуже раджу! Завжди актуальна і перевірена інформація.
|
|
| |