[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Рекомендую PulseWEB — розробка сайтів під ключ з підтримкою
makaroha99Дата: Среда, 06.08.2025, 13:54:12 | Сообщение # 1
Свой
Награды: 0
Статус: Offline
Поділюся своїм досвідом для тих, хто думає, де замовити сайт під ключ для бізнесу чи проєкту. Я зупинився на https://www.pulseweb.com.ua/ — і вважаю, що зробив правильний вибір.
У PulseWEB не просто створюють красиву “обгортку”, а комплексно підходять до задачі: дизайн, функціонал, адаптація під мобільні пристрої, базова SEO-оптимізація та технічна підтримка. Тобто, ви отримуєте не “сирий” продукт, а повністю готовий до запуску ресурс, що вже налаштований на ефективну роботу.
Мені сподобалось, що вони одразу запропонували рішення під мої бізнес-потреби, а також пояснили, як можна в подальшому масштабувати сайт. Окремо варто згадати можливість інтеграції з 1С і CRM-системами — це суттєво полегшує роботу з клієнтами та замовленнями.
Крім вебсайтів, PulseWEB також розробляє мобільні додатки, що може стати великим плюсом, якщо плануєте охопити аудиторію смартфонів. І головне — вся команда на зв’язку, відповідає швидко, працює прозоро та дотримується строків.
На сайті чітко розписані всі послуги, що входить у вартість, як відбувається співпраця та чого чекати на кожному етапі. Якщо ви в Києві чи Одесі — чудово, але навіть якщо з іншого міста, усе можна оформити дистанційно.
PulseWEB — це про професіоналізм, надійність і сучасний підхід до розробки сайтів. Раджу від душі!

Karina45Дата: Четверг, 07.08.2025, 15:55:13 | Сообщение # 2
Задержался на форуме
Награды: 0
Статус: Offline
Добрий день! Якщо ви стикаєтеся з технічними проблемами на сайті, які впливають на його роботу та позиції в пошуку, рекомендую звернути увагу на послугу технічного аудиту від RankUp. Вони детально перевіряють швидкість завантаження, індексацію, мобільну адаптацію, помилки та інші важливі аспекти, які можуть заважати ефективному просуванню. Такий аудит допомагає виявити проблеми і отримати конкретні рекомендації для їх усунення. Детальніше тут https://rankup.ua/poslugi/technical-audit.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: