[ Обновленные темы · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
пасажирські перевезення
AlfredДата: Понедельник, 28.08.2023, 18:46:56 | Сообщение # 1
Свой
Награды: 0
Статус: Offline
Всім привіт, підкажіть будь ласка де можна недорого квитки на автобуси купити?

TolikДата: Вторник, 29.08.2023, 19:34:09 | Сообщение # 2
Свой
Доброго дня, можу вам розповісти про один крутий сайт з продажу квитків на автобуси, називається УкрПас , сам ним користуюся, тому сміливо можу рекомендувати!

saxaraДата: Понедельник, 24.02.2025, 23:01:00 | Сообщение # 3
Свой
Цитата Alfred ()
Всім привіт, підкажіть будь ласка де можна недорого квитки на автобуси купити?
Користувався послугами компанії “Євро-Тревел” https://euro-travel.com.ua  для поїздки до Польщі. Враження лише позитивні! Автобус сучасний, сидіння зручні, а кондиціонер підтримував комфортну температуру. Водій був уважним, їхав плавно і дотримувався графіка. Сподобалося, що під час подорожі можна було скористатися Wi-Fi та зарядити телефон. Вартість квитка цілком доступна, що робить цю компанію чудовим варіантом для міжнародних поїздок. Обов’язково звернуся ще раз!

RustiaEmДата: Понедельник, 24.11.2025, 19:05:13 | Сообщение # 4
Элита сайта
варіантів є багато

MuroslavaДата: Понедельник, 24.11.2025, 22:59:44 | Сообщение # 5
Элита КЭМТа
Багато хто думає, що вибір перевізника не має значення, але після кількох невдалих поїздок у різних компаній я почала цінувати якість. І саме pavluks-trans став для мене відкриттям. Завжди комфортні квитки львів київ https://pavluks-trans.com/tickets/lviv/kyiv , просте бронювання та ввічливий персонал. Важливо й те, що автобуси їздять за графіком, тому я можу планувати свій день без ризику запізнення.

Сообщение отредактировал Muroslava - Четверг, 27.11.2025, 14:56:28

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: